05-03-2010, 04:20 PM
|
#197 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. günlüğüme katıldığın için teşekkür ederim canım
evet anlattığın şeyde gerçekten haklısın...benzer duyguları ben de yaşadım...yani tipi hoş olup da davranışları tipiyle alakasız olan ve soğumama sebep olan insanlar benim de karşıma çıktı...seni çok iyi anlıyorum o yüzden...
eskiden tiple ilgili olduğunu düşünürdüm artık düşünmüyorum....sadece benim karşıma insanları tipine göre değerlendiren insanlar çıkmış ve ben de herkesin herkesi buna göre değerlendirdiğini zannederek bana hayatımda hiç değer verilmeyeceğini düşünmüşüm ve kendimi bu yüzden sevememişim...ama o mesajı yazdığımdan beri çok şey değişti...şimdi kendi özelliklerimi keşfediyorum ve bedenimle sınırlı olmadığımın farkındayım sanırım senin de anlatmak istediğin bu olsa gerek....hala da karşıma insanları fizikle değerlendiren çıkarsa ve onların değerlendirmesinden geçemezsem asla üzülmem...bunu onların eksikliği olarak görürüm saçım şu renk..boyum şöyle diye kendimi kötülemem |
| |