Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
06-03-2010, 09:26 AM
#
199
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Günaydın günlük
Renk analizim sonucunda sarı renk aşırı çıkmıştı...ben de dün gece aklıma geldi odama şöyle bir gözattım...ve sarı olan objeleri odamdan uzaklaştırdım...
bu yüzden odamdaki bazı yerler boşaldı ama onları da eksik olan renklerimde birşeyler varsa onlarla dolduracağım...
bunları bulmak için önce evin diğer yerlerine gözatıp oralardan birşeyler taşıyabilirim odama...eğer ki yoksa alışverişe çıkarım...alışverişe çıkmayı ilk seçenek olarak görmek istemiyorum..çünkü belki aradığım şeyler evin içinde olabilir ve daha keşfetmemiş olabilirim
hem ayrıca birşeyler arayıp bulmaya ve araştırmaya bayılıyorum...o yüzden evi talan etmek en büyük hobilerim arasında
hele bu iş renge göre eşya bulmak tarzı oyunvari bir işse
bugün eksik renklerimden olan eflatunu seçtim ve bilgisayar ekranımı herşeyiyle eflatun yaptım
yarın da geriye çivit mavi kalıyor zaten eksik renklerim arasında...
ha bu arada ilginç bi haberim daha var....101 adet koşu şarkısı albümü buldum demiştim ya....bu albümün içinde duyunca mutlu olduğum, sevdiğim ve şarkının adını ve söyleyenini bilmediğim için sahip olma şansımın olmadığı bir şarkı çıktı karşıma çok mutlu oldum
şu an artık o şarkıya sahibim ve ismini cismini de biliyorum....
nedir o şarkı dersen adını yazayım buraya...Andre 3000 diye bir grubun "Hey ya" diye bir şarkısıymış
albümde işe yaramaz şarkılar da var tabi ki...onları da ayıklayacağım...zaten 45 dakikalık spor esnasında 101 şarkının hepsini de dinleyemem...en fazla 20 tanesi çalabilir o esnada....anlayacağın bugün yine bana araştırma bulma ve ayıklama işleri çıktı....olsun seviyorum ama
spora da öyle bir alıştım ki...sabah yaptığım sporu akşam da tekrar yapasım var....ama günde 2 kere yapmanın sakıncalı olduğunu eski gittiğim diyetisyen söylemişti...tekrar yapmak için ertesi günün olmasını bekliyorum
sporu ve terlemeyi bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi....artık önceki günler gibi kilomu da sıkı sıkıya takip etmiyorum...artık umursamıyorum...aynada kendimi daha ince ve daha sıkı görüyorsam tamam demektir...kas yapmak da kiloyu arttırıyor ve görünüş daha ince oluyor...o yüzden dert değil....
şu an günlüğü yazarken yine bu albümden bir şarkı çalıyor...ve söyleyenin sesini duyunca çok şaşırdım...neden mi ? şarkıyı söyleyen kişiyi "chris cornell" zannettim önce...Kendisi hayran olduğum sanatçıdır liseden beri...ama değilmiş....şarkının ismine bir baktım coldplay miş...
chris cornell olmamasına üzülmedim....başka isim gördüğüme daha mutlu oldum....çünkü o sevdiğim ses tonuna sadece chris sahip sanıyordum...chris piyasalarda yokken onun boşluğunu doldurabilecek benzer bir ses keşfettim....alternatiflerin olması her zaman iyidir..tekbirşeye bağlanmayı sevmem hep 2. bir isim olsun aklımda isterim
ay inanmıyorum...netten baktım şimdi coldplayin solistinin adı da chris miş
ismi aynı olanların sesleri de mi aynı oluyo acaba
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul