Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2010, 12:38 PM   #98 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DİKKAT: Günlüğümü hiç okumadıysanız bu mesajdan başlayınOlayı kaptığım an bu andır
Sevgili günlük, kötü giden 2 günden sonra buraya gelip yazıları okuyup telkinleri dinleyip olumlamalarımı tekrarladıktan sonra her şey 180 derece döndü. %100 yani bu kadar olamaz hayretler içerisindeyim. 3 aydır umutlanmaktan bıkıp unutmaya yüz tuttuğum şahsiyetlerden mesajlar aldım. İnternetten bir merak başvurduğum şu güzelim yazılım şirketinden staj kabulü aldım ve sınavlarına çağrıldım. Hep ucu ucuna kaçırdığım ankarayları yakalamaya başladım.
Ayy zamanım kalmadı uyumam lazım, yarın İstanbul'a

Disko kralına gidiyoruuum!!! Pankart açıcam hayatım değişti diye Sizi seviyorum canlar! Hobarey zubarey!
Pöh Allah senii 3 mesajını okudum, kendimi hazırladım. Diyorum kii, Zeynep böyle değildi, geçici bi süreç buu Birinin bunu ona hatırlatması, Ona Patronun kim olduğunu hatırlatması lazım, diyordum kii, bu mesajını gördüm İyi yaa Bende SecreT i aldım, onunla geziyorum Çekimm yasası beni de vurmaya başladıı Herşeyy her an daha da güzele gidiyooorr Hepp mutlu kal dostumm :)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla