Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2010, 05:14 PM   #303 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Dünüm gibiyimm :P Bir şekilde hevesten ibaret olan isteklerimi uzun vadede gerçekleşecek olan ama uzuuuunn süren bi mutlulukla beni kuşatacak olan bi şekle sokmam lazım. Yani kısaca, istediğimi geröekten bilerek istemem lazım. Diyaframa almaya başladığım nefesle kendimi bu hale biraz yaklaştırmış gibiyimm Secret i okumaya devam ediyorum, her ne kadar 1 haftada ancak 30 sayfa okuyabilsem dee :P İşe yarıyor ama :) Yastığımın altına koyup uyuyorum. . Geçenlerde bi rüyamı hatırladım, isimler kaldı aklımda. Bir de yer: Bi çocuk vardı; Adı Büret miş, Göztepe Körfezinde oturuyormuş. . Anlamlandıramadım :P Ayrıntılar tamamen çıktı aklımdan.

Hayata dair;
Direksiyon sınavımdan kaldım :) sanırım böyle olması gerekiyordu. Arkadaki hoca olacak adamlar o kadaaaarr suratsızdılar kii .. Arabadan inip gitmemek için zor tuttum kendimi. Moralim bozuldu, heycanlanınca daaa. . Herşey mahfoldu :P Bi dahasına canlarını okuyacam amaa :) Benden şimdilik bu kadarr :) Biraz mutluulk depolamam lazıııımm :) İyiki varsınız, hepp mutlu kalın. .
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla