Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı
Dünüm gibiyimm :P Bir şekilde hevesten ibaret olan isteklerimi uzun vadede gerçekleşecek olan ama uzuuuunn süren bi mutlulukla beni kuşatacak olan bi şekle sokmam lazım. Yani kısaca, istediğimi geröekten bilerek istemem lazım. |
dostum ben de telkinlere ve siteye bu sebepten dolayı dalış yapmıştım ve biraz da olsa ipin ucundan artık tuttuğumu düşünüyorum...belki sana yardımcı olur ve kafanda ufak bir ampul yanar inşallah...bu konuda fikrimi söylemek istiyorum..dediğin şeyin gerçekleşmesi için ufak mutlulukları düzenli ve sürekli hale getirmek gerekiyor ve bunu yaparken de boyutuna bakmamak gerekiyor sürekliliği önemli....eğer hayatın temeline yani normal rutinine bu mutlulukları sokmayı başarır ve mutluğu "normal ve olağan" hale getirirsen bu iş oldu demektir...hani derler ya "taşı delen damlaların kuvveti değil sürekliliğidir " diye hergün mutlu olmak için kendine bir neden bulmayı alışkanlık haline getir bu çok işe yarıyor...hiçbirşey bulamasan bile sağlığın bile mutlu olmak için bir nedendir