Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2010, 05:49 PM   #206 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

harika bir partiydi ne kadar teşekkür etsem az gelir dostlarım...valla hayat öpücüğü almış gibi oldum sayenizde

aslında bugün iyi şeyler de olmadı değil tabi...ama birtane olumsuzluğa odaklanarak diğer iyi şeyleri görmezden gelerek günümü boşa zehir etmişim...

mesela hayatımda artık şaşırtıcı gelişmeler olmaya başladı...son günlerde eski eşyalara fazlasıyla bağlı olan ve bir aldığı eşyayı mümkünse ömrünün sonuna kadar tepe tepe kullanmak isteyen babam son günlerde bu tutumunun yanlış olduğunu anlamış olmalı ki...evde işgörmeden duran ve zamanında sadece ucuz olduğu gerekçesiyle seçilip alınmış olan vcdplayerlardan rahatsız oldu ve bunları atıp yenisini alma kararı aldı...eskiden heleki böyle şeyleri tövbe attıramaz veya yeniletemezdim...yenilemediği gibi sürekli ve sorunsuz çalışsın ister bir de herşeyi aynı zamanda...ve sen çalıştıramazsan bi sorun çıkarsa vay haline suç alette değil sendedir..

aslında ben de o aletlerden rahatsız oluyor ve adam gibi bir markanın dvd playerini istiyordum...bunun da gerçekleşmesi için elime geçen bir fırsatı değerlendirdim...son zamanlarda ben dahil herkese çok sevdiği bir dizinin cd si piyasaya çıksa hemen alacağını ve çok istediğini söyleyip duruyordu..ben de o cd setini internetten aratarak buldum sipariş ettik ve evimize teslim edildi....hem babamı sevindirmiş oldum hem de evdeki playerların atılıp yeni ve esaslı birşey alınmasına önayak oldu...bu durumu fırsat bilip demiştim ki " eğer bu cdlerden birini bu playerlara koyacak olursan cd hasar görür ve belki içinden bir daha alamazsın dedim....çünkü cd çekmeceleri cdi içine aldıktan sonra tekrar açılmıyor içinde kalıyordu...o da bu çok sevdiği cd setine böyle bir zarar gelmesini istemeyeceğinden ötürü aklına yeni player alma fikri girmiş neyseki....zayıf noktasından yararlandım biraz çünkü daha önceden bunları gündeme getirdiğimde aldırış etmiyor kendine haklı gerekçe buluyordu....artık eski eşyalardan kendisi rahatsız oluyor ve bıkıyor....şaşırıyorum doğrusu....mutfaktaki 25 yıldır kullanılan ve hala çalışır vaziyette olan fırını yenilemek de onun fikriydi...40 yıl düşünsem o çok sevdiği ve almanyadan dönerken beraberinde getirdiği fırını emekli edeceği aklıma gelmezdi

onun dışında bu ay almak istediğim şeylerin hepsine harçlığım yetmiyor ve seçim yapmam bazı şeyleri elemem gerekiyordu....ama bugün ablam yaşgünümü kutlarken bana yoğunluğundan ötürü hediye almaya çıkamadığını..ancak görüştüğümüz zaman harçlık vereceğini söyledi böylesini daha doğru bulmuş...ben sana harçlık vereyim sen gönlünden geçeni al hem de kendi zevkine göre birşeyler seçmiş olursun..benim seçtiğim belki makbule geçmez dedi...bu sayede bu ay almayı düşündüğüm ve harçlığımın yetmeyeceği şeylere de yeticek param...gerçekten hediyeden daha çok makbule geçer

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla