Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2010, 08:46 PM   #29 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Günlüğümü ara sıra okumak bana iyi geliyor.Yol katedebilmişmiyim bunun cevabını öğrenmeye ihtiyaç duyuyorum.
Aslında burada günlük tutmak konusunda başlangıçta biraz kararsızdım.Düşünsenize hayatınızdaki bir çok özel konuyu açıklıkla burada paylaşıyorsunuz.Ve kararımı vermemde sevgili imported angel bana yardımcı oldu.Teşekkür ediyorum ona burada herkesin huzurunda.

Hafta sonum iyi geçti.Aslında kendime pek zaman ayıramadım.Ctsi kadınlar günü dolayısıyla görevlendirildim işyeri tarafından.Bu görevlendirme konusu duyduğumda pek hoşuma gitmemişti.Çünkü ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum.Neyse ki büyütülecek birşey yokmuş dün anlamış oldum.Bir çeşit hosteslik yaptım gibi birşey.Aslında tek değildim.Başka görevlilerde vardı.Göz önündeydim ve çok kalabalık bir ortamdı.Ama kendi kendime umursamayacağım dedim ve başardım da rahat olmayı.Normalde daha çok sıkılırdım bu tip ortamlarda.

Bugün biraz yorgunum.Keyifsizim.İşler yolunda gitmediğinde çok çabuk demoralize oluyorum.Bu huyumu hiç sevmiyorum.
İşte bu zamanlarda fena halde uykum geliyor.Şuan olduğu gibi.Neredeyse bilgisayar başında uykuya dalacağım.Gidip biraz uzanayım belki iyi gelir..
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla