Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 05:40 PM   #25 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Ynt: Bu sabah yaptiğim astral yolculuk

Alıntı:
Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşların anlatılan teknikleri uygulayarak bir kaç akşamdan beri denememe rağmen çıkış sırasında başım feci şekilde ağrıyor.genelde alın kısmım, bu baş ağrısı yendiğim sırada odamda mobilyalarda çıtırtı sesi geliyor. dusun ki normalde çıt çıkmayan oda... tırsıyorum

akabinde bir kaç deneme daha yapıyorum. çıtırtı kısmına yine geliyorum. geç vakit olduğu için tırsıpğ iptal ediyorum. ama deneyeceğim. durmadan...
o çıtırtı olayını bende yaşıyorum bazen . astral denerken değil belki ama enerjimi yükseltirken,titreşimim arttığı sıralarda oluyor banada.Belki tesadüf belki de herşeyin enerjiden oluştuğunu düşünürsek bir çeşit etkileşimdir
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla