Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2010, 12:24 PM   #212 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tekrar burdayım sevgili günlük
evet güzel haberlerle döndüm günlükcüğüm

sabah hazımsızlık sorunumdan bahsetmiştim ve bunun olası nedenlerinin neler olabileceğini belirlemiştim kendi kendime..

bugün öğünlerden önce içtiğim su miktarını arttırma yoluna gittim...bu seçeneği denemek istedim önce...düne kadar öğünlerden önce 2 şer bardak su içiyordum...bugün 3 er bardağa çıkardım...yani günde toplam 12 bardak ediyor..

henüz hazımsızlıktan şikayet ettiğim şu günün akşamını yaşayan birisi olarak bu su miktarını arttırmanın şimdiden faydasını gördüm....midem eskisi gibi taş gibi semsert değil artık...dokunduğumda mide kısmının yumuşamış olduğunu farkettim..zaten hissediyorum da...çünkü gerginlik yaratıyordu.... suyu günde toplam 4 bardak arttırmak hakikaten mucize etkisi yarattı
yarın sabah da Redflowers arkadaşımın önerdiği gibi sabahki içeceğim suyu içmeden önce kaynatıp soğutarak içeceğim..bu öneri için kendisine tekrar teşekkür ediyorum

Geçiyim diğer habere...nette isim soyisim ve doğumtarihine göre ücretsiz renk analizi yapan bir siteyle karşılaştım ve renk analizimi yaptım... ismimizdeki harflerin kendine göre titreşimleri varmış ve bu titreşimler de bazı renklere karşılık geliyormuş sanırım...(yani yanlış olmasın anladığım kadarıyla söylemeye çalıştım)
neyse analizimin sonucu olarak eksik olan renklerim...turuncu, çivit mavisi, eflatun, lal ve yeşilmiş
aşırı olan rengim ise sarıymış...
eksikler tamamlanınca insan daha mutlu ve huzurlu bir hayat yaşıyormuş..çünkü eksik renkler karekterimizdeki eksik yönleri temsil ediyormuş...

bunları öğrendikten sonra eksik çıkan renklere hayatımda daha fazla yer vermeye karar verdim...ama bu illa ki o renkler bana yakışmadığı halde üzerime giymekte ısrar etmek şeklinde değil de...odama o renkte objeler biblolar falan ekleyebilirim...veya o renklerde tokalar kolyeler falan takabilirim....bugün otur eksik renklerimin renklerinde arkaplanlar topladım bilgisayarım için...1 gün boyunca ekranımda 1 rengi kullanıp ertesi gün diğer renge şeklinde dönüşümlü olarak ekranımda bu renkleri kullanmaya karar verdim...
hatta yiyeceklerde de bu renk meyve sebzeleri mümkünse daha çok tercih etmeye çalışacağım
Merhaba canım, seni takdir ediyorum ve tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsun. Ben de senden ilham alıyorum. Ben neredeyse günde 1-3 bardak suyu zor içiyorum eskiden onu da yapamazdım. Sürekli açık çay içiyorum ve günde iki ahve içiyorum. Sürekli çay içme alışkanlığı bebeklikten beri var ve yüzden bir problem yaşamadım ama suyu ihmal etmemem gerektiğini biliyorum çünkü benimde karnım hep şiş zayıf olmama rağmen koccaman bir göbek üstünede bir şişlik var. Zorlada olsa su içeceğim. Bu arada açık içilen sıcak çayın vücuda faydası olduğuna inanıyorum, metabolizmayı hızlı çalıştırdığını düşünüyorum. Bizim ailede çay alışkanlığı olanlar hep zayıf sadece bazılarında göbecik var
Bu arada o renklerle ilgili bulduğun sitenin adını alabilir miyim? Teşekkürler herşey için
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla