Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2010, 01:10 PM   #59 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bir şeye sinirlendiğim zaman bana yapılan hareketten çok, böyle olunca bu bana kendimi nasıl hissettirdi de neden ben bu kadar sinirlendim diye düşünüyorum. Buna ne sebep olmuş olabilir? Belki beni yetersiz hissettirdi yada kendine güveni olmayan biri gibi hissettirmiştir karşımdakine cevap vermeyip susmam. O zaman bu his ne ise ne yapabilirim de bu hissi ortadan kaldırabilirim diye düşünmeye başlıyorum. Bende işe yarıyor. Dene bence sende ;)

evet canım bu gerçekten de harika bir taktik
sorunları çözenler ile sorunları büyütenler arasındaki en önemli fark da doğru soruları sormakmış zaten...yani olumluya yönlendiren sorular...anthony robbins in içindeki devi uyandır kitabında öyle yazıyordu....

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla