08-03-2010, 01:56 PM
|
#73 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük güne mis kokulu simitlerle merhaba dedim harika bi kahvaltı yaptımm işlerimi tamamladım.. kendime saygı duymam için özen göstermem gerekenleri yaptım.. şimdi spor yapmak için hazırım... şöyle baktım da kendime benden 1 tane daha yok ne kadar özelim dedim.. ne kadar güzel olduğumu düşündüm.. kendimi mutlu edebildiğim için kendimi takdir ettim.. sonra hayal panoma dönüp hepsini hakettiğimi hissettim.. harika bi enerjiyle dışarı çıkmaya hazırlanıyorum şimdi.. bugünü yaşamayı seçiyorum.. geçmişin gölgelerinden uzak gelecek için endişelenmeyi bırakıp sadece bu günü yaşamayı seçiyorum ve bu anın tadını çıkarmayı.. yaşamıma bolluğu bereketi ve hayallerimi çekiyorum.. mutluyum huzurluyum.. kendimle gurur duyuyorum.. iyiki varım iyiki varsınız...
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
| |