Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2010, 02:04 PM   #216 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba günlük

biliyorsunki zayıflamak için diyet ve spor yapıyorum...
diyet konusunda sıkıntı çekmiyorum...ancak hergün spor yapmanın bünyeme ağır geldiğini hissettim...e bünye ne yapsın..hem düşük kalori alıyor hem de hergün tam gaz spor yapıyor...öyle çok düşük kalorili de değil diyetim...1600 kalori alıyorum..ama buna rağmen hergün spor yapmak fazla gelmiş olacakki ertesi günler yorgun kalkmaya başladım...
yani yorgunluk sadece spordan sonra birkaç dakika değil tüm güne hatta ertesi sabahına kadar yayılmaya başladı...

zaten eskiden gitmiş olduğum diyetisyen bana haftada 3-4 gün yürüyüş öneriyordu demekki sebebi varmış...ben de artık haftada 3-4 gün spor yapamaya karar verdim...evin günlük işleri de yeteri kadar yorucu...üstelik kısıtlı kalori alan ve evişlerine de koşturan ve kişisel gelişime kafa yoran birisi için hergün spor ağır geldi biraz

ama üstbacaklarımın sdaha sıkı ve daha pürüzsüz olduğunu hissediyorum...ve bu his bir yanılsamadan çok daha öte...babam bile farkı farketmiş...ben de elimle dokununca bile farkediyorum yağlar kasa dönüşmüş

Selam tekrar. Bu bacakların düzleşmesi için toplamda kaç gün kadarcık spor yapmıştın sanırım 2 haftaya yakın di mi arkadaşım?
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla