Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2010, 07:07 PM   #222 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkcası bu özelimi kimseye anlatamadım, ama burada sen kendini öyle şeffaf bir şekilde açmışsınki, ben de kendimi, içimdekileri anlatırsam belki rahatlar ve belkide iyi bir çözüm bulurum. Beni tanımadığın için b u konuda dolayısiyle objektif yorum yaptığını biliyorum ve yardımlarının bana çok iyi birer çözüm olacağını biliyorum teşekkkürler iyiki varsın. Şimdi ego kendine güven ve mutluluğu dinliyorum gece telkinlerime suçluluğu ekliyeceğim bakalım neler olacak. Birde kendimi affetme meditasyonu yapacağım bu gece ve birazdan senin olumlamalarından ve sanalın kitabından olumlama seçip onları hergün iki kere içten okuyacağım birde bu konularla ilgili kendi istediğim şekilde olayları imgelersem düzelir düye düşünüyorum. Bunları sabırla yapayım, sonuçları buradan senin güzel günlüğünde paylaşırım.
kimseye açamadığın özelini bana güvenip de açtığın için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah bu önerilerimin işe yaramasını ve senin mutluluğuna katkıda bulunmasını çok isterim beraber elele verip sorunları aşıcaz inşallah...hala aksilikler devam etse de en azından eski tutumu göstermeyeceğimiz için daha az zarar göreceğiz en azından ...
suçluluk telkini bir süreliğine ruhsal dalgalanmalar, sinirlilik ve uykuya meyil yapabiliyor canım...öyle birşey olursa merak etmemen için önceden belirtmek istedim...belki hiç olmayabilir de...suçluluğu 2 hafta dinleyip listeden çıkarıp sonra belli aralıklarla tekrar dinlemek gerekiyor..hergün dinlenilen bir telkin değil de arasıra dinlenmesi gerekenlerden yani...
neler yapacağın konusunda karar vermiş olman ve yolunu çizmen bile bir gelişmedir..bunun için seni kutlarım inşallah güzel haberlerlerini de yazacaksın buraya...bundan eminim

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla