08-03-2010, 09:09 PM
|
#78 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Bengüsucum merhaba, benimde uzun zamandır ilgilenmediğim bir hayal panom var, şuan üzerinde yapmış olduğum cam boncuklarım var, onları dilemiştim olmuştu, atölye istemiştim oda olmuştu ama bu ara boncuk yapamıyorum,evde değil iş yerine koymak zorunda kalınca olmuyor tabi nese, sen hayal panonu nasıl düzenliyorsun onunla ilgili neler yapıyorsun onu nasıl kullanıyorsun?Teşekkürler onu bana hatırlattığın için. Doris adın sanırım Damla Damlacım günlüğünü takip ediyorum, edeflerinin olması çok güzel, yola devam | canım günlüğüme enerji kattın çok sevindim ziyaretine..iyiki geldin.. metamorfozun kaçıncı aşaması konusunda kafan karışmış şöyle cevaplıyım: en yüksek versiyonuma ulaşmak için yaşadığım deneyimler ve değilşimlerin daha ne kadar süreceğinden bahsetmiştim orada... farkındalık çalışmasıda bununla bağlantılı aslında geçmişte yaşadıklarım bana ne öğretti bunu sorguladım, sonra korkularım neler? yaşadığım... kendime çektiğim, kötü olayları hatırladım ve kendime olumlama hazırlarken kötü olanların tam tersini düşünerek bu çalışmayı yapmıştım.. ayrıca insan eksiklerini, korkularını tespit edince nereden başlayacağı konusundada rahatlamış oluyo.. hayal poanosuda başlamak için güzel bi yöntem örneğin.. umarım sorularını cevaplandıra bildim.. herkese kocaman sevgilerimi gönderiyorum.. iyiki varım iyiki varsınız..
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
| |