Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2010, 12:58 PM   #100 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Ayy ne kadar iyisiniz ya, başkası olsa kesin kötü bir şey bulur söyler, sizse destekliyorsunuz benim için mutlu oluyorsunuz! Hepinizi çoooooo..k seviyorum, hep mutlu olun e mi!!

Şimdiik, genel olarak iyiydi, ama nereye gitsek soğuk götürdük, istanbulda istiklalde yağmurdan kaçmak için o mağaza senin bu mağaza benim çapraz çapraz ilerleyerek gezebildik
Hiç bu konularla ilgileneceğini beklemediğim bir arkadaşım benim yıllar önce ona secret kitabından bahsetmemden sonra secret'ın belgeselini izlemiş ve buna inandığını söyledi, sen misin konuyu başlatan, döküldüm ben de, herkes ağzı açık dinledi Sadece yemek çekiyor gibi görünüyorum() ama ona daha kısa sürede olma ihtimali verdiğim için öyle oluyor. Yoksa çekim yasası gerçekten işliyor, 2-3 ay gecikmeyle de olsa Artık çalışmalarımı zamanı kısaltma üzerine yoğunlaştırmalıyım. Birçoğu da benim için en uygun zamanda oluyorlar, ben istediğimi unutuyorum ve gerçekleştiklerini fark etmiyorum. Her neyse, disko kralında korktuğum yere odaklandığım için korktuğum yere oturtulduk:D Tepeye, grubun sağına:D Programın bir başında bir de sonunda görünebildik, pankart açacak bir yerde olsam süper olacaktı. gülenyüz gül, eğer bir daha gidecek olursam seni de çağıracağım, tam kameranın çektiği yerde pankart açmalıyız Konuklar da felaketti, Doğuş geldi yahu:D Seray Sever:D Offf:D Ama zaten İstanbul'a gitme nedenim başkaymış, bu geziyle öğrenmem gereken şeyin farkındalığını yaşıyorum ve mutluyum halimden:D Mail attığım hocamdan staj kabulü aldım, toplamda staj yapabileceğim yer sayısı 3'e çıktı. Dün hava çok rüzgarlıydı, soğuk yemişim, bir de yetiştirmem gereken bir ödevim vardı, ama bugün sabahtan hem ders vardı, hem spora gidecektim hem de geziye. Şu an boğazım kötü ve bu sabah garip bir şekilde bir türlü uyanamadım. Her şeyi iptal ettim ve sıcacık evimde oturuyorum Ödevime devam edebilirim artık. Hep takılmak istediğim insanları kendime çektim, görmek istediğim arkadaşlarımı gördüm, anneme olumlama defterimi gösterdim, hoşuna gideceğini bildiğim olumlamalar da eklemiştim, bayıldıYakın birkaç arkadaşıma da göstermek istiyorum ne tepki vereceklerini bilmiyorum ama zaten bu uzun zamandır olan iyimserliğimden dolayı şoktalar, önem vereceklerdir defterin içindekilere. Şimdiye kadar yaşadığım en güzel, en kısa, en depresyonsuz kış mevsimiydi. İyiki buraya gelmişim iyiki sizlerle tanışmışım şükürler olsun.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla