Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Seni tebrik ediyorum çalışmandan dolayı..Dün ablamlara eltisi geldi ve kilolu bana diyorki ne güzel siz çıtı pıtısınız ben kiloluyum dedi.. bende dedim takma bu kadar sana kilo yakışıyor ...İşte ablam birşeyler hazırladı valla ben bir lokma yerken o tabaktaki herşeyi silip süpürdü ee yersen tabi kilolu olursun..Bana dediki Sen böyle yersen kilo tabi almazsın dedi başladı vitamin minarel besinlerini anlatmaya kendisi hemşire anlattı anlattı ufff dedim kız haklı kilosunu düşünmezse bile o vitamini eksik etmiyor vucudundan...Tabi o kilo vermiyor halinden memnun aradaki fark sen veriyorsun ama yinede bir kaç lokma yesen birşey olmaz.Direncin yüksek olsun.Yavaş yavaş veririsin zaten birden kilo verilmez o zaman dirençten düşersin .Yinede sibel can gibi puan diyeti yap her besinden yiyecen ama puan verecen diyelim 15 puan o zaman o gün 15 puanlık yiyecen sonra yemeyecen diyeti o gün bozmayacaksın 16 olmayacak :D.Ama bütün besinden yiyecen aradaki fark bu .sibelcanın diyet programına bak onun diyet programını sevdim... 
Diyelim o kekin kalorisi fazla ona yüksek puan vereceksin en fazla kaç verilebilir ? Kararı sen ver ? Bu programı sen ayarlayacaksın puanları felan bu konuyu iyice araştır ok... |
haklısın canım

evet acele verilen kiloları insan sonradan fazlasıyla geri alıyor...o yüzden şok diyetlere hiç yanaşmıyorum...eski gittiğim diyetisyenin listelerinden faydalanıyorum...çok düşük bir kalori değil ..1600 alıyorum şu an....ancak sporu abartmam nedeniyle 1600 kalori yapıyor gibi değil de şok diyet yapıyor gibi yorgun olmaya başlamıştım
artık kendime spor için günleri belirledim...başka işlerle yoğun olduğum günlerde spor yapmayacağım....pazartesileri temizlik çarşambaları da alışveriş yapıyorum mesela :) ve haftanın bugünlerini dinlenme günü yapacağım spor yapmayacağım :)
artık kilomu tartıda kontrol etmiyorum...çünkü vucudum kas yapmaya başladı o yüzden kilom düşmüyor görünüyor ancak bazı bölgelerimde sertleşme incelme ve sıkılaşma oldu

çünkü diyetimde protein öğünü de var ve bol su içiyorum...su da bünyenin kas inşa etmesinde rol oynuyormuş...gerçekten umduğumdan daha kısa sürede yağlar kasa dönüştü...