Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Ben 2 aydan biraz fazla zamandır telkinleri düzenliş bir şekilde dinliyorum en az 8 saat. İlk hafta ego suçluluk ve kendine güveni dinlemiştim. Geceleri sürekli uyanıyordum, sabahları geç kalkıyordum hep yorgundum ve agresiftim. Sonraki haftalarda rahat ettim, ama bütün telkinleri dinledim sonraki haftalarda ve buna rağmen iyiydim içinde bir tek suçluluk yoktu, ama öyle olumlu bir etkide olmadı başlarda dik yürüdüm mutlu oldum kendime güvendim, sonra aynı tas aynı hamam. 1 haftadır senin önerin üzerine gece başka gündüz başka telkinleri dinleyince yeniden mutluluk hormonu alır gibi oldum. Yalnız dün gece suçluluğu etkiledim ve gece uyandığımda kafamın içinde sanki bir ateş vardı ve dalgalanma gibi his oldu, sinirliydim, mutsuz ve gergin oldum. Onu dinlemekten vaz geçtim kapattım. Birde benim çekim yasası defterim var. Ona senin olumlamalarını ve kitaplardakileri not etmiştim. Bir tanesini seçip her hafta düzenli olara uygulamaya karar verim. Bu haftaki şu "saygı görmeyi hak ediyorum ve saygı görüyorum. Ben herkesten saygı görüyorum. Saygı gördüğümde kendimi güvende hissederim gibi cümleleri arttırıyorum. Asıl cümle saygı görmeyi hak ediyorum diğerlerini ben ekledim. Araba kullanırken yalnız olduğum için bunları sesli olarak tekrar ettim derken cümlelerimde sevgi sözcükleri olmaya başladı. Sevilmeye değerim. Ben herkesi seviyorum herkes beni seviyor. Değerliyim. Ben mükemmelim. Ben sağlıklıyım. Ben su içmeyi seviyorum. Ben hergün bol su içiyorum. Ben hergün sadece 6 saat uyuyorum. Ben hergün erkenden kalkıp spor yapıyorum gibi  Ayy bunları sesli söylerken birdenbire bir mutlu oldum bir mutlu oldum inanılmaz bir güven geldi kendime. Önce çevreden bakan deli der diye çekindim ama sonra kulaklıklı cep teliyle konuşuyorumdur diye düşünürler deyip rahatça devam ettim  Hepsi senin sayende çok teşekkürler |
artık kendine neyin iyi geldiğini neyin iyi gelmediğini anlar duruma gelmişsin tebrikler

olumlamalardan bazılarını kendinin oluşturması da çok güzel

biliyomusun insana en iyi gelen olumlamalar genelde insanın kendi yarattıkları olumlamalar oluyor...kişiye özel oldukları için daha iyi etki ediyor..sonuçta kimse kendini kendisinden daha iyi bilemez

hazır olumlamalar başta etkili de olsa bir süre sonra yetersiz veya yüzeysel kalabiliyor...olumlamaların hemen etki etmesine ve güven aşılamasına çok çok sevindim canım

bana bu mutlu haberi verdiğin için teşekkür ederim...iyiki varsın arkadaşım...