Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 09:30 PM   #65 (permalink)
dogan_blade
Guest

Standart Ynt: rüya yorumlanır

Alıntı:
peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba doğan.Başlığı gördüm hemen aklıma 5-6 ay önce gördüğüm bir rüya geldi.hatta şimdi bi tane daha geldi.Diğer mesajları okumadım direk 5.sayfaya geldim ve şu anda bu mesajı yazıyorum .Şimdi birini anlatayım sonra diğerini anlatırım belki.Meditasyonla yeni tanıştığım sıralardı.Yeni başlayanlar için meditasyon adlı kitabı okuyodum ve arada bir yöntemleri uyguluyordum.kendi evimde olmadığım için arada bir diyorum.işte fırsat buldukça neyse yine bu günlerden birinde sabah uyandım ve tekrar güzel bi uykuya daldım.ve işte rüyam :
Kzey kutbundayım.tv reklamları gibi siyah jeepler geliyo ve bir kar tepesinden gözümün önünde atlıyo ve yine bir reklam gibi bir kadın sesi istediğim jipi alacağımı söylüyo.bikaç jeepten sonra biri çok hoşuma gidiyo ve kadın sesi '' istersem jeeple deneme sürüşü yapabileceğimi söylüyo.ve sonra ilk önce jeepin içinde sonra birden jeep in yanında kendimi buluyorum ve ilerliyoruz.dümdüz bir kar kütlesinin üstünde kayıyoruz adeta.Bu arada karşımda bir buzdağı var.gittikçe ona yaklaşıyoruz.jeep ayrılıyo ve ben bir süre daha süzüüyorum ve kar kütlesi denize dönüşüyo.Kadın sesi yeniden gelyio ve bana şöyle bişiy söylüyo '' hayat denen bu deneyim çok kısa,henüz biraz zamanın var ama bir süre sonra karar vermen gerekiyor diyo bana.ve ben buz dağının dibine geliyorum bu sırada.sonra sol tarafıma bakıyorum ve bir sahil görüyorum sahilde bir genç kız siyah bikinisiyle güneşleniyo ve yanında da yaşlıca başı örtülü teyzelerimiz gibi bir hanım var.sağ tarafıma bakıyorum engin bir deniz ve buz dağının arkası çok daha enginmiş gibi bir hiss hissediyorum.Yanlış hatıramıyorsam deniz yeşile çalıyordu ve su çok güzeldi.Masmavi buzulları görüyordum.Sonra uyandım ve kendimi mükemmel hissettim.Bir süredir meditasyon yapmıyorum.nye bilmiyorum aama o huzuru hissetmiyorum kendimde.Neyse işte böyle.Yorumunu merak ettim şimdiden.Sevgiler
pc maker kardesim ben daha öncede söyledim böyle ruyaların yorumu olmaz bunlar günü birlik rüya çeşitidir , yani günlük sosyal aktivitelerden etkilenme sonucunda ortaya çıkan rüyalardır ruyada yorum için ruyanda keramet olmalı mesela rüyada bilgisyar görmek le ruyada güvercin görmek bir degildir 1. yorumsuz 2. yorumlanabilir
ilahi ruyalar seytani ruyalar boş ruyalar cesit cesit ruya vardır ama sizin bu türden ruyalarınız günübirliktir olmaz yorumu
farklı bir ruya görürsen yaz yorumlayım