Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2010, 09:05 PM   #5 (permalink)
muraturkom
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yoldan Güzel Geçmek

elektra/ hikaye çok güzel bir ders vermiş. eet çevremizde gördüğümüz olumsuzluklara bana ne demezsek hepimizin birer kese altını olacak." çarşıda eşimle yürürken ayının biri muz kabuğunu yere atmış, o kadar kalabalıkta kimse onu çöpe atmamış, yerden alıp 1 m.ötedeki çöpe attım, kimbilir birisini düşüp yararalanmaktan kurtarmış olabilir miyim?

Hacı Bayram'ın Delisi (4. Bölüm)

İkaz: Aslan'ın anlattığı hikayedeki kişi ben değilim. Umredeki hatıralarımın birleşkesidir. Mesela, Medine sokaklarına muz kabuğu atanlardan birisi bendim... ve erzak da götürmüştüm :)

Mikrofon Aslan'da:

"

gece yarısı, mescid’i nebi’nin (hz. Muhammed'in mezarının olduğu cami) minarelerini gördük. sonra, otelin önüne geldik. otelin çatısında ışıklandırılmış “milli görüş” yazısı, medine’nin bir çok yerinden gözükecek büyüklükteydi.

otel odalarımız ayarlanırken, bizler, sokakta bekliyorduk. çoğu kişi, türkiye’den muz getirmişti. sıcak memlekette insanların, çok sık ishal oldukları anlatılmış ve bu yüzden, bolca muz tüketmemiz tavsiye olunmuştu. halbuki aylardan ocaktı... arkadaşlarım, hemen erzak poşetlerinden muz çıkarıp yemeye başladılar. muzları yediler ve kabuklarını sokaklara attılar. çok şaşırmıştım, peygamber şehrinin kirletilmesine. arkadaşlarım başka bir tarafa gittiklerinde, arkalarından dönüp, kabukları aldım ve çöpe attım.

otele yerleştik. yorgunluğumuzdan ötürü sabah namazına, zar-zor kalktık. sabah namazını, araplar çok uzun kılıyormuş. bazı arkadaşlarımız, namazda uyuya kaldı. hatta bir arkadaşımız, arkaya doğru yıkılırken, arka saftaki adam, kendisini tutmuştu. bu olaya, gün boyu çok güldük. sabah namazından sonra, kendimizi yatağa attık........

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla