Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2010, 10:38 PM   #4 (permalink)
dolunay_surat_usagi
Teğmen

Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 66 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dolunay_surat_usagi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dolunay suratlının günlüğü

çok teşekkür ederim, sizler de iyi ki varsınız, iyi ki varız.
bugün olanlara inanamadım adeta, hala etkileri altındayım, bi gün içerisinde yaşanılacak maksimum istek sayısına ulaşmış olmalıyım, her dakika farklı ve güzel bir olay.

dün gece isteklerimi şimdiki zaman-olumlu cümle formunda ve de en kısa, en net haliyle bir not defterine yazdım, 4-5 cümleydi. olacağına inandım, en derinden. sabah kalktığımda da uzun süredir "acaba oluyor mu, olacak mı" tarzında sorulardan eser yoktu kafamda. istedim ve evrene bıraktım çünkü.

okula gittim. arkadaşımın öğretmene iletmemi istediği kağıdı götürdüm, o hocayla aram iyi değildir normalde ama bana gülümsedi ve iyi günler dedi. bu beni çok mutlu etti.

bize sert görünen bir başka hocamızın aslında çok iyi niyetli ve yardımsever olduğunu gördüm. tam da anlaşacağımız tipten.

aramın kötü olduğu fakat düzelmesini istediğim arkadaşım bugün hiç yapmadığı bir şey yaptı ve sınıfımıza geldi. zaten bunu gördüğüm anda artık ennn ufak bir endişem kalmadı herhangibir isteğim hakkında.

insanlara söylemek istediklerimi dolaştırmadan, en sade biçimde söyledim, kendimi düzgün ifade edebildim, hakkım elimden alındığında tepkimi gösterdim.

otobüsten inip eve yöneldiğimde hiç tanımadığım ama yalnız bir yolu beraber yürüdüğüm bir kıza iyi akşamlar dedim, döndü gülümseyerek iyi akşamlar dedi, bu sanırım beni en çok mutlu eden şeydi, çünkü eminim o da aynı şeyi yapacaktı, sadece zamanlama farklılığı :) insanlarla ortak güzellikleri paylaşmak, ortak bir iyi niyet görmek beni çok sevindiriyor.

paraya ihtiyacım vardı fakat aileme de söyleyemiyordum, hem az kalmıştı zaten maaşlarını almalarına, o yüzden kafaya takmıyordum ama "olsa iyi olurdu yaa" diyebilirdim. eve geldim, kapıyı açtım, ailemle kısa bi sohbetten sonra aylığımın bilgisayarın yanında olduğunu gördüm, babam erken almış, "paran orda" dedi. var ya.... ya öyle böyle bi şey değil çok güzel bi şey yaa...*ney çok güzel? *ya evren olsun, çekim gücü olsun, insanlar olsun, olumlu düşünceler olsun, her şey çok güzel yaaa..

insanları seviyorum, evreni seviyorum, hepinizi seviyorum, kendimi de seviyorum.

hepimiz iyi ki varız, herkese teşekkür ederim, Allah'a da teşekkür ederim, şükrediyorum bugün bana yaşattığı her şey için.

kendinize iyi bakın arkadaşlarım.

Allah'a emanet olun, tüm güzellikler sizinle olsun ^.^
dolunay_surat_usagi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla