Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
haklısın canım  evet acele verilen kiloları insan sonradan fazlasıyla geri alıyor...o yüzden şok diyetlere hiç yanaşmıyorum...eski gittiğim diyetisyenin listelerinden faydalanıyorum...çok düşük bir kalori değil ..1600 alıyorum şu an....ancak sporu abartmam nedeniyle 1600 kalori yapıyor gibi değil de şok diyet yapıyor gibi yorgun olmaya başlamıştım
artık kendime spor için günleri belirledim...başka işlerle yoğun olduğum günlerde spor yapmayacağım....pazartesileri temizlik çarşambaları da alışveriş yapıyorum mesela :) ve haftanın bugünlerini dinlenme günü yapacağım spor yapmayacağım :)
artık kilomu tartıda kontrol etmiyorum...çünkü vucudum kas yapmaya başladı o yüzden kilom düşmüyor görünüyor ancak bazı bölgelerimde sertleşme incelme ve sıkılaşma oldu  çünkü diyetimde protein öğünü de var ve bol su içiyorum...su da bünyenin kas inşa etmesinde rol oynuyormuş...gerçekten umduğumdan daha kısa sürede yağlar kasa dönüştü... |

Günaydın ne güzel bir gün. Hava burada yani Ankara'da ışıl ışıl güneşli. Güneşli bahar havalarına bayılıyorum insanın içini açıyor. Sizin orası neresi ve orda hava nasıl bugün canım? Bu arada sıkılaşmana sevindim. Bende spor yapamadım dün:( bu yüzden üzgünüm ama 6 bardak su içmeyi başardım. Sanırım suyla ilgili yaptığım olumlamalarım işe yaradı. Şuan bile su içiyorum. Su yağları kasa dönüştürüyor demişsin ya, işte ben buna içerim yani bol su içerim

İnsan aynaya bakınca kendini sıkı görmek istiyor. Bu yaşta hareketsizlikten yavaş yavaş pörsüdüğümü görünce moralim bozuluyor. İşim masabaşı bu çok kötü oluyor. Önceden bankacıydım masabaşı işi gibi görünsede sürekli ayakta ve hareketliydim çok zayıf ve sıkıydım birde akşamları dansa giderdim. Şimdi hiçbirşey yok:( Yeniden hareket kazanmalıyım. Bunuda senin yazdıklarından esinlenerek yapmaya çalışıyorum. Bu arada canım bizim eve sınav kağıdım gelmiş dün, seninki de geldi mi?