Alıntı:
Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı
benimde bugun basıma ilginç bişey geldi iki arada kaldım yaa lütfen yorum yapın :S
bugun hava çok sıcakdı ve çoook yorgundum metrobüse binicektim ama hep dolu gelir oturma sansım olmaz evimde karsıda bide o saatte akşam trafigi var yani metrobüsten indikten sonra bende bunlar için olumsuz düşünmeyi bırakıp bu 2 kçk şey için denemeye karar verdim...
öncelikle bomboş bir otobüs hayal ettim ki o durakta bos gelmesi imkansızdır genelde aynen akşam 6 da trafigin olmamasının imkansız olması gibi ... hayal ettim bindigimi rahatca oturdugumu falan rengini bile hayal ettim yesildi :D ve 2 dkkaya kalmadı yesil ve bombos bir metrobüs geldi şok oldummm :S aynısını trafik içinde yaptım bombos yollardan geçtimi hayal ettim falan ama malesef trafik için işe yaramadı :( ilki tesadüfmydü yoksa trafigi imgelerken bişey mi kaçırdım secret varmı yok mu ehehehe :D |
Secret yani çekim yasasını yaşamışsın ama trafik konusunda bilinçaltına yerleştirdiğin olumsuz bir düşüncen var o yüzden olmamış. İstanbulun trafiği her zaman yoğun ve berbat gibi bir düşünce yerleşmiş olabilir.
Bununla ilgili birazcık olumlama yap gör bakalım İstanbulun trafiği varmıymış yokmuymuş. Ben bir Ankaralı olarak İstanbulun o trafiğini yaşamamak için önden imgeleme yaptım. İstanbulu iyi bilmeme rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım hemde kaldığım 2 ay boyunca ve daha sonra gittiğim 3 gün boyunca hep rahat gittim ve yollar açıktı