Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
 Günaydın ne güzel bir gün. Hava burada yani Ankara'da ışıl ışıl güneşli. Güneşli bahar havalarına bayılıyorum insanın içini açıyor. Sizin orası neresi ve orda hava nasıl bugün canım? Bu arada sıkılaşmana sevindim. Bende spor yapamadım dün:( bu yüzden üzgünüm ama 6 bardak su içmeyi başardım. Sanırım suyla ilgili yaptığım olumlamalarım işe yaradı. Şuan bile su içiyorum. Su yağları kasa dönüştürüyor demişsin ya, işte ben buna içerim yani bol su içerim  İnsan aynaya bakınca kendini sıkı görmek istiyor. Bu yaşta hareketsizlikten yavaş yavaş pörsüdüğümü görünce moralim bozuluyor. İşim masabaşı bu çok kötü oluyor. Önceden bankacıydım masabaşı işi gibi görünsede sürekli ayakta ve hareketliydim çok zayıf ve sıkıydım birde akşamları dansa giderdim. Şimdi hiçbirşey yok:( Yeniden hareket kazanmalıyım. Bunuda senin yazdıklarından esinlenerek yapmaya çalışıyorum. Bu arada canım bizim eve sınav kağıdım gelmiş dün, seninki de geldi mi?  |
ay ne güzel demek orası güneşli ben istanbuldayım canım...gerçi istanbul çok büyük olduğu için hava durumu semtten semte göre bile farklılık gösteriyor...

bizim buralarda hava kapalı ve gri...ama neyseki gri havaları da seviyorum pek sorun olmuyor...sadece yağmur ve kar yağmasını pek sevmiyorum....yağışla aram yok yani..
evet canım bünye kas oluşturabilmek için suya ve proteine ihtiyaç duyuyor...zorlanmadan su içebilmene çok sevindim

insanın önceden hoşlanmadığı bir işi yapabilmesi için istediği ve sevdiği bir konuya katkısı olduğunu öğrenmek iyi oluyor..sevilmeyen iş sevilir hale geliyor..bana da sporu o esnada müzik dinleyebilme olasılığı sevdirdi..alabiliyorsan senin de eve koşu bandı almanı tavsiye ederim
moralin hiç bozulmasın canım benim form durumu da pek içaçıcı değil ama koşu bandı + diyetle biraz böyle oldu...bugün alışverişe çıktım kıyafet almak için...ve 42 beden pantolona giremedim..önü de kapanmadı... anımda babam olduğu için daha büyük bedeni de istemeye utandım...babam numaralara çok takıntılıdır çünkü...moralim bozuldu buna birşey almadan çıktım.....ama bunu kafamda fazla büyütmemeye çalışıyorum..çünkü 2 hafta önceki halimle şimdiki halim arasında baya fark var...her ne kadar o pantolona giremesem de...belki 1 ay sonra o beden pantolonlara girebilirim inşallah...
evet canım sınav kağıdı geldi aman yaaa

saçma sapan biyere vermişler ona da moralim bozuldu...istanbul trafiği malum bilirsin..hele ki haftasonu..
sınavada babam götürüyor yoksa gözü arkada kalıyormuş...zamanında okulu bitirmedin beni yollarda süründürüyosun diye dırdır edicek..
oysa ben de evi çekip çeviriyorum..ama sınav günü bunlar aklına gelmiyor tabi...bugün biraz moralim bozuk..bunları sana yansıttığım için kusura bakma