Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 02:20 PM   #234 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ay ne güzel demek orası güneşli ben istanbuldayım canım...gerçi istanbul çok büyük olduğu için hava durumu semtten semte göre bile farklılık gösteriyor... bizim buralarda hava kapalı ve gri...ama neyseki gri havaları da seviyorum pek sorun olmuyor...sadece yağmur ve kar yağmasını pek sevmiyorum....yağışla aram yok yani..

evet canım bünye kas oluşturabilmek için suya ve proteine ihtiyaç duyuyor...zorlanmadan su içebilmene çok sevindim insanın önceden hoşlanmadığı bir işi yapabilmesi için istediği ve sevdiği bir konuya katkısı olduğunu öğrenmek iyi oluyor..sevilmeyen iş sevilir hale geliyor..bana da sporu o esnada müzik dinleyebilme olasılığı sevdirdi..alabiliyorsan senin de eve koşu bandı almanı tavsiye ederim

moralin hiç bozulmasın canım benim form durumu da pek içaçıcı değil ama koşu bandı + diyetle biraz böyle oldu...bugün alışverişe çıktım kıyafet almak için...ve 42 beden pantolona giremedim..önü de kapanmadı... anımda babam olduğu için daha büyük bedeni de istemeye utandım...babam numaralara çok takıntılıdır çünkü...moralim bozuldu buna birşey almadan çıktım.....ama bunu kafamda fazla büyütmemeye çalışıyorum..çünkü 2 hafta önceki halimle şimdiki halim arasında baya fark var...her ne kadar o pantolona giremesem de...belki 1 ay sonra o beden pantolonlara girebilirim inşallah...

evet canım sınav kağıdı geldi aman yaaa saçma sapan biyere vermişler ona da moralim bozuldu...istanbul trafiği malum bilirsin..hele ki haftasonu..
sınavada babam götürüyor yoksa gözü arkada kalıyormuş...zamanında okulu bitirmedin beni yollarda süründürüyosun diye dırdır edicek..
oysa ben de evi çekip çeviriyorum..ama sınav günü bunlar aklına gelmiyor tabi...bugün biraz moralim bozuk..bunları sana yansıttığım için kusura bakma
Moralini sakın bozma. Bak senin sayende hayatlarında önemli değişiklik yapan insanlar var öncelikle bu yüzden kendinle gurur duy O pantolona değil bence 40 beden olana bu ayın sonunda sen bu azimle gidersen sığarsın. Buna eminim. Sana inanıyorum yaparsın

Haydi şimdi odana git ve sessizce gözlerini kapa imgeleme yap. Seçtiğin güzel bir kıyafetin etiketine bakıyorsun ve 40 beden yazıyor. Onu giyiyorsun ve sonra aynaya bakıp gülümsüyorsun. Sonra gözlerini aç ve hemen koşu bandına git. Başaracaksın. Kimler başardı benim gözlerim önünde bu işyerinde 3 ayda 20 kilo veren bir kişi var. Diyet yaptı spor yaptı ve işyerinde sürekli ayakta. Gözlerim önünde eridi şimdi kendisinden çok memnun. Senin durumun çok çok daha iyi tahminimce. İşte bu yüzden senin başaracağını biliyorum. Bu arada bizim evde var ben onu sevmiyorum koşu bandıda binanın altında ortak kullanılan spor odasında oraya gidince bazen elim boş dönüyorum koşu bandı dolu oluyor ve orda evimde olmadığı için çekinerek spor yapıyorum. Eskiden orman kenarında yürüme gibi bir şansım vardı çünkü orman kenarında oturuyorduk. Burası heryer site heryer ev dağ taş yol birde kocaman bir alışveriş merkezi var dibimizde. Çekim yasası yapıp buradan taşınmayı düşünücem bu şimdi aklıma geldi. Bu arada spor konusunda bazen bina altındaki koşu bandına bazende evdeki e binicem başka çare yok. Ben rejim yapamıyorum. Abur cubur yemezsem çayıma şeker atmazsam sabah haricinde ekmek yemezsem kilo verebiliyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var başladığım şeyler hep yarım kalıyor ben birde bu konuda olumlama yapsam iyi olacak. Meselaaaaaaaa "Ben mükemmelim. Ben her işimi tam yaparım. gibi Sevgiler
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla