Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 02:53 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: Atatürk rozeti

Atatürk'e tepkili olan ve değerini hala anlamamış olan, bilmeyen yeni nesil insanlarına çok doluyum. Konuşursam hakaret etmeye kadar varacak. Hafta sonu tatil öncesi İstiklal Marşımızı okumaktan aciz, İstiklal Marşı söylenirken el şakası yapan ve konuşanlardan bahsetmiyorum. Lisede tarih dersindeyken: sanki savaşı Atatürk mü yaptı onu kahraman gibi göstermeyin arkadaşlar diyen ve beyni olmadan fikir beyan eden gerizekalı arkadaşımdan hiç bahsetmek istemiyorum. Bir pazar gününe denk gelen 10 kasımdan fakat yinede açık olan dershaneler ve özel kurumlardan, acaba anma törenenine mi gitsem dershaneye mi ikileminde kalmış öğrencilerden de bahsetmek istemiyorum.Atatürk'ümüzün değerini anlayamayan öküzler çok malesef. Sadece kişi bile değil kişilerrrr. Ülkeyi yönetenleri de hesaba katmıyorum. Olacak o kadar'da Levent kırca'nın ''Atatürk'ün indirilen resmi'' skeci gerçekleri göz önüne sermiş zaten. Gerçekler acı tabiki. Verin mizah cezasını. 2 aydır yok ortalarda bu hafta yeni bölüm oynayacak.O yüzden yakanıza taktıkları rozete bön bön bakmaları gayet normal Murat Hocam. Daha fazla da konuşmak istemiyorum!