Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
10-03-2010, 03:54 PM
#
237
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
merhaba günlük
diyet yapmanın beni başka bir konuda daha dikkatli olmamı sağladığını farkettim...hani diyette genelde 2 öğün arası 3-4 saat birşey yenmiyo ya...eskiden olsa saatte bir atıştırırdım ve bu yüzden de dişlerimin sağlığına temizliğine dikkat etmem gerektiği aklıma gelmezdi...sadece gece yatmadan önce 1 kere fırçalardım..
ama şimdi baktımki yemeğimi yediğim vaziyetteki dişlerimle 3-4 saat oturmak beni rahatsız etmeye başladı ve ben de dişlerimi öğünler sonrası günde 3 kere fırçalamaya başladım..
hatta kullanıyor olduğum dişmacununun yetersiz olduğunu anladım ve bugün alışverişe çıktığımda kendime beyazlatıcı dişmacunu aldım
öğünlerin arasında canım birşey çektiğinde de şekersiz ve tatlandırıcısız sakız çiğniyorum...hem dişlere faydası oluyor..hem ağzıma birşeyler atma ihtiyacım gideriliyor..
ha bu arada arkadaşlar..ben de sizin gibi eskiden suyu sevmezdim hatta nefret ederdim..ama beni suya teşvik eden şey...suyun kas yapmaya katkısını öğrenmem oldu..ve kaslı bir vucudun da daha güzel ve daha güçlü vucut anlamına geldiğini düşündüğüm için sevmediğim suyu sevmekte pek zorlanmadım ...zorlandığım zamanlardada hemen bunu aklıma getiriyorum...midem suyu alamıycak gibi olduğu durumlarda da vucuduma giren su damlalarının kaslarıma yerleşip onları geliştirip büyüttüğünü imgeliyorum...imgelemeyi her zaman yapmasam bile zaten bu gerçekleşiyor ama su içmekte zorlandığım anlarda teşvik için imgeleme yapıyorum
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul