Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 04:53 PM   #310 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

:P aşık falan değilim :) not tutmaya çalışıyorum ama hocayı takip edemiyorum. Fırtına gibi esiyor Her 5 dakikada bir ödül veriyorum kendime ama çalıştığımda kafama sokamıyorum dersleri :P Çok yoruluyorum dinlerken hocayı. bi dersten kaldım, birinden daha kalmamam lazım. Ama anlayamıyorum ki. Bi bakıyorum kafamdan SSCB nin füzeleri geçiyor :P Diğer tarafta Martin Luther King vaaz veriyor öte yanda Kıbrıs çıkarmasıı. . Hayal gücüm kuvvetli tamam ama bu çok fazla sanırsamm :) Enn iyi ihtimalle kafamı sıraya koyuyorumm :) Ama canım sıkkın değil :P Hanii, dersler tehlikede olmasa umursayacağım da yokk. . Ama ne bileyim. İnsan ister istemez korkuyor :) Çoookk azla şeyler düşlüyorum. Vallaha bi dersten daha kalmamam lazımm Doktor antidepresan yazmaya çalıştı yazdırtmadımm :P beyaz reçete bu, hafif ilaç dedi ama dinlemedim. Psikoloğa sevkettirdim. Haftaya bugüne gün verdi. Bakalım o ne diyecekk. Hımm, bide depresyondaymışımm. . Psikiyatr sende psikoz başlangıcı var dedi :P Bende ona; odanızdaki çiçekler çok güzelmiş dedim :P Ne alakası varsa :):) Sanırım bu da gösteriyor dikkat dağınıklığınıı ama çok yoruldum yahuu ??
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla