Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 07:10 PM   #33 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Evet bluegirlx arkadaşım imported angel çok güzel özetlemiş.Bebek adımlarıyla başlamalı işe insan..
Ben insanlara karşı son derece hoşgörülü ve sakin bir insanken kendime karşı böyle olamıyorum.
Oysa bende bir ruh taşıyorum ve bu ruhunda iyi bir muameleye hakkı var.Daha fazla değer vermeliyim
kendime.Kendimi seviyorum, değer veriyorum demekle bitmiyor demekki bunları derinden hissedebilmeli
insan.

Bugünlüğü açtığımda çok iddialı başlamıştım.Sanki sonuca,isteklerime o gün o akşam erişebilecekmişim hissiyle.
Yapabileceklerimden vazgeçmiş değilim kimse yanlış yorumlamasın.Ama bir çok konuda zamana ihtiyacım var.
Birşeylerin oturması zaman alacak çünkü.Kendimi iyi hissettiğim hergün daha çok yol katedeceğim ama tökezlediğim
zamanlarda olacak.Bunu da yaşamaya hakkım var.Bunu yazmak istedim çünkü verdiği sözleri tutmayı seven biriyim.
Sanal bir ortam bile olsa neysem o olmaktan vazgeçmek istemiyorum.Ben hala iddialıyım ama kendime baskı oluşturarak
devam etmek yerine kendime karşı biraz daha hoşgörülü ve sevgi dolu olmayı seçiyorum bu akşamdan itibaren.Bir de küçük adımları küçümsemeyeceğim gibi biraz daha sabırlı olmaya çalışacağım.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla