Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 08:40 PM   #34 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katılıyorum canım.Erken kalkmak beni müthiş mutlu ediyor ayrıca.Çünkü güne erkenden başladığımda yapmak istediklerimin çoğunu erkenden halletmiş oluyorum ve sonradan herhangi bir engel çıktığında da bu umrumda olmuyor çünkü ben zaten yapmak istediklerimi halletmişim.Sonra içimde heyecan oluyor.Kendime daha çok saygı duyuyorum çünkü uyanmak ve güne erken başlamak için kendime söz geçirebilmişim.Hedefim kaçta uyursam uyuyayım saat 6 da ayakta olmak.Bu belki abartlı bir durum olabilir ama gönlümden geçen bu.Şimdilik elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.
Benimde hedeflerimden biri erken kalkmak. "sadece aptallar 8 saat uyur" kitabından sonra kendimden utanıp ordaki programı uyguluyordum 6buçuğa kadar düşünmüştm saati ancak ağır grip oldum kurban bayramında ve ondan sonra ne olduysa oldu bir daha erken kalkamadım programımda altüst oldu
Üstelik ne güzel iş yerine bile erkenden gidiyordum 8de orda olunca millet şaşırmıştı hayırdır filan demişlerdi. Erkenden masanın başına kahvaltımı yapmışım çayımı yudumlarken işlerimi toparlamak ve herkesten önce işe girmek beni gururlandırmıştı işyeri sahibi olarak. Çalışanların benden erken gitmeleri hoşuma gitmiyor. Oysaki elalemin işine giderken çok erken kalkardım. Yıllarca süren eğitim hayatım boyunca hep 7e çeyrek kala kalktım hemde saat çalmadan. Kahvaltı yapmadan bir gün bile okula yada işe gitmedim ben. Kırk yılda bir keyfimden işe gitmeden önce simitçiye uğrayıp orada kahvaltımı yapıp işe gittim. Ne oldu sana " " neden böylesin artık deyip duruyorum. Burası değiştiriyor beni. Sizlerle birlikte değişimi yaşıyoruz.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla