Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı.
Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu bir gerçekki insan iyi bir ruh durumundayken zekasını daha iyi kullanıyor.Bazen içime kapandığım zamanlar olabiliyor işte o an bana hiç bir işin verilmesini istemiyorum tabi işin nasıl yapılacağının anlatılmasını da.Sonra hemen kendime çeki düzen veriyorum tabi.
Daha önce belirtmiştim bir program yapıp uygulamaya başladığımı.Bu programa hala yüzde yüz uyamıyorum.Ama yine de az da olsa zaman ayırıyorum.Akşamları işten eve döndükten sonra ancak zaman ayırabildiğim programım için kısıtlı bir zamanım var.Ve bu süreyi verimli geçerebilmek için çaba gösteriyorum.Daha iyi olacak zamanla biliyorum.
Programımda önceliği fotografik hafıza teknikleri seti ve İngilizce hafıza teknikleri setine ayırdım.Herşeyden önce iyi bir hafızaya sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü öğrendiklerimi kolayca hatırlamak,hatırladığımda yüzdeyüz emin olmak ve yeni olan herşeyi kolayca hafızama alabilmeyi istiyorum.Bilginin en büyük zenginlik olduğuna inandığım için bu sete yaptığım harcama beni hiç üzmedi.Ve fazlasıyla da ihtiyacım olanı bana vereceğine inanıyorum.
Bugünki programıma henüz başlamadım.Ama yarın ctsi ve geç uyanma durumum olabileceği için bu gece geç saatlerde de birşeyler yapabilirim. |
Bende de ingilizce seti var inanılmaz keyifli mega hafıza seti, ben birde onun matematik setiyle hızlı okuma setini almayı düşünüyorum