Alıntı:
moRgana Nickli Üyeden Alıntı
Her şeyi yönetmek ilk önce onu kontrol etmeye bağlıdır. Ben enelde bu durumlarda çok kişiye şunu önerdim ve çok işe yarıyor:
"Sessiz bir ortamda olun (ben karanlığı tercih ederim ve geceleri daha yoğunlaşabilirim aslında karanlık fobim vardır ama psişik işin içine girince karanlık fobim psişikte kaldığım sürece olmuyor)
aklınızdan her şeyi uzaklaştırın her şeyi unutmaya calısın yani düşünmeyin bir şey.. Enerjinizi istediğiniz gibi yönetebildiğinizi istediğinizi yapabildiğinizi hayal edin . Isterseniz (kafanızı karıştırmayacaksa tabi) arkaya müzik koyabilirsiniz . Müzik ruhun gıdasıdır nerden geliyorr :D
müzik sözsüz olursa daha iyi olur ve bunu yüksek sese değil kısık sese ayarlayın (benim tercih ettiğim iki müzik var cok seviyorum ve cok odaklanırım : Morning in madrid - Nightnoise & Enya - A day without rain)
Enerjinizi yönetebildiğinizi hayal etmeye devam edin .. hatta arada psiball oluşturabilirsiniz ya da enerjiyi hissetmek için ellerinizi kullanabilirsiniz.
Bunu yapmaya devam edin . Bu size yardımcı olur :))
Zaten her şey önce aklınızda onu yaptığınızı kabul etmekle olur. Resim yapıyorsunuz diyelim ilk önce resmi çok güzel yaptığınızu müthiş olduğunu hayal ederseniz zaten mükemmel olur :)
Sevgilerle kalın |
Teşekkür ederim morgana müzikleri yükleyeceğim ve hayatımda daha telaşsız zamanlr oluşturmaya çalışacağım haftada bir yarım saat bile olsa.
Çocukken kanallarımız daha açık oluyor ve korkusuz ,endişesiz oluyoruz .Yeniden imgelme çalışmalarıma başladım,sırayla odaklanmak ve önce en çok önemsediğimizdne başlayıp olana kadar sadece onu imgelemek lazım başlangıçda sanırım.Sana kocaman sevgi topumu yolluyorum