Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 12:47 PM   #23 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn )

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederim moRgana , ve evet refleks gibi bir şey çok öfkeli, çok sevinçli bir durumda veya aşırı sakin bir durumda ortaya çıkıyor aslında bu durumlar arasında ani sıçramalarda meydana geliyor daha çok. sanki içimde kelebekler uçuşuyormuş gibi hissediyorum o esnada. meditasyonla uzun bir zamandır uğraşıyorum ama yine de yorgun hissediyorum genelde , temel sorunum enerji eksikliği gibi geliyor, daha doğrusu enerjinin yönlendiremediğim ve göremediğim başka birşeylere sürekli aktarımından kaynaklanıyor olabilir. Birkaç olayı aynı anda düşünebiliyorum ama bu odaklanma kısmında zorluk yaratıyor. Yani en başta senin de dediğin gibi odaklanmam gerekiyor. Meditasyonla herhangi bir ilerleme kaydedemedim ama halaa deniyorum . Ve Selenas' a çok önemli bir noktayı da dile getirdiği için teşekürler , çocukluk anılarımızın canlı kalabilmesi her yönden önemli gerçekten de. Bizim için bir faydası olacaksa bu özelliklerimizi nasıl kilitlediğimiz konusundaki fikrimi payaşmak isterim .Benim için şu şekilde oldu : istediğim herşeye sahip olabiliyordum , herşey ama her şey.... Gün içerisinde bu belki 20 -30 kez oluyordu. Ben bunun şans olduğunu düşünüyordum küçükken . Bu yüzden bunu sürekli tekrarlanabilir bir matematik denklemine dönüştürmeye çalıştım . O zamandan beri de giderek azalmaya başladı bu ŞANS olayı. Yani ne jkadar kontrol etmeye çalışırsam o kadar gizleniyordu bu herneyse. bu müzikleri en kısa zamanda deniycem ve sonuçları paylaşıcam . Herkese iyi akşamlar dilerim ve sevgiyle kalın
Selam Megavolt ,ben bilinçli bir biçimde yapmıyordum bunu.Sen konunun üzerine düşerek enerjisini dağıtmışsın olayın o nedenle olmuş sendeki kitlenme.Bense zamanla yaşadığım acı tecrübeler ve genelde annemin aman ya şöyle olursa aman ya böyle olursa,ay yetmiyor ( annecim seni çok seviyorum şikayet manasında anlatmıyorum ama keşke sende daha iyimser olabilsen...) gibi sürekli kötü ihtimalleri dillendirerek benim içimede bunları yerleştirmesi sonucu bir baktım bende hep kötü olanı bekler oldum.Ne olduysa ondan sonra oldu ,tabi kendi yanlış iş seçimimide atlamamalıyım ve gümmmmm herşey arap saçı.
Ben bilmeden bir ay maddi olarak biraz açılsam amann nasılsa bana bi yerden bi para gelir bişey olmaz derdim.Ya hayatında ikramiye vermemiş olan iş yerim performans değerlendirme hediyes iverir yada rahmetli babamın maaşına bilmem hangi ayın eklentisi yatardı.Ne zamanki hep kötüyü bekler oldum,ve sürekli gelecek kaygısı taşır oldum,bu imgeleyerek yeteneklerimi geliştirme olayım tıkandı.Öyle sanıyorum kanallarım tıkanmış.Şimdi ise HAYATIM DEĞİŞTİ.... Tüm güzellikler tüm güzel istekleirm gerçekleşiyor ,kendime çekiyorum güzel olanları,insanları ve artık herşeyi başarabiliyorum.Sanırım önemli olan güzel olan yolu aramak,buluncada o yolda yılmadan gayretle koşmak ...
Sevgiyle kal
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla