Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 01:42 PM   #245 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba günlük...
bugün zihinsel ve fiziksel olarak çok yorgunum ve başım ağrıyor..birşey üşünecek durumda değilim...belki akşam falan yazabilirim

ama güzel bir haberim var...bugün spor sonrası tam 73 kilo çıktım
76.3
ile başlamıştım...şimdi daha sıkı ve daha inceyim....yaz mevsimine fıstık gibi olucam inşallah...
yihhuuuu senin bu güzel haberlerini duydukça bende gaza geliyor su içiyorum ve spor yapıyorum. Dün evdeki e bindim latin şarkılarıyla şıkıdık şıkıdık e bindim olmadı yetmedi çıktım oynadım banyo yaparkende dinledim, sonrasında saçımı kuruturkende hala oynuyordum mutluluk hormanı salgılıyor spor ve müzik. Dün 8 bardak su içtim. Erkek arkadaşım suyu saydığımı duyunca dalga geçti benimle ama napıyım benim için önemli bir rekor. Bugünde 5. bardağımı içiyorum saatde daha 1 buçuk Ben geçen gün kuzenimi gördüm. Aylardır spor yapıyor 6 kilo filan vermiş ve sımsıkı olmuş. Dümdüz karnı vardıya kıskandım valla ogündür bugündür bende spor yapıyorum ara ara. Öncesinde senin yazdıklarını okuyunca heveslenmiştim. İnsanın zayıf olması önemli değil sıkı görünmesi ve sağlıklı görünmesi daha önemli bence. Ben homini gırtlak tumba yatar şeklinde yaptım baya bir müddet 3-4 kilo almışımki zaten 2 kilom fazlaydı toplamda benimde 6 kilo vermem gerekiyor. Heryerden eşitte almıyorum daha fazla almışım gibi görünüyor. Yengemde benimle aynı yaşta ve sezeryanla 2 çocuk doğurdu hala rejim yapıyor spor yapıyor şuan 49 kilo filan belkide 48 olmuştur. İncecik oldu boyu 155 benimle aynı. 1 yıldır rejim ve spor yapıyor arada kaçırdığı oldu ama 20 kilo verdi belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. İnsan isteyince oluyor. Ben umarım başladığım bu işi yarım bırakmam. Başlamak kolay benim için devam ettirip sonuca ulaşmak zor. Başarıcam ama sizlerle birlikte başarıcam. İyiki varsınız
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla