Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 01:09 AM   #28 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba hepinize Berkant 16 elimden geldiğince açık bir şekilde başıma gelenleri yazmaya çalışıyorum bu ailenin içinde olduğumu bazen daha iyi anlıyorum çünkü o kadar güzel ve sevgi dolu mesajlar okuyorum ki geçenlerde gözlerim doldu belkide uzun zamandır neredeyse yitirmiş olduğum bir duygunun (sevgi) sizler aracılığıyla mesafe tanımadan bana ulaşmasının sonucuydu bu.

Son iki gündür pek düzenli yazamıyorum işlerin yoğunluğundan pek internete girme fırsatımda olmadı bu zamanlarda içimdeki duygularım çatışma halindeler bazen içsel sesim o kadar çok kötü konuşuyor ki pek susturamıyorum heralde yine eskiye dönüyorum zannediyorum ama dalgalanma olduğunun bilincindeyim.Bir süre dinlediğim telkinlere ilave yapmadan yani elimdekilerin tam olarak yararını görmeden başka bir telkin eklemiyim mi diye düşünüyorum çünkü değişimi çok çabuk yakalayan biri değilim.

Davet ettiğin için sağol shamanic ama işler yoğunlaştı gelebileceğimi sanmıyorum inşallah ilerde görüşeceğiz hep beraber.