Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2008, 01:54 AM   #138 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

canim biricik cankim ,

önce cok samimi istegim ve duam Allah´tan acil acil sifalar diliyorm sana .. bir an önce iyilesmeni ve sapa saglam karsima cikmani istiyorum

ne kadar hastalikda biz insanlara olsa da sana yakismiyor, sen saglikli daha iyisin, daha dincsin ve daha tatlisin ....

senin o halini görmek beni cok üzdü ama ne yapabiliriz dua etmekten baska ...

seni öyle benimsemisimki, öyle samimi bulmusumkii, olan her olumsuz durumda kendimi garip ve üzgün hissediyorum

bak söz verdin cankine iyileseceksin diye, ne olur kendini ihmal etme, hastalik ile sakalasmaya gelmez ...

sicak birseyler durmadan ic ve bolca su, ilaclarini zaten sakin ama sakin ihmal etme , bak eger ihmal edersen bozusuruz biliyorsun dimi

ama tüm gücümü tüm istegimi ve arzumu bu hafta hep senin icin kullanacagim, bir an önce iyiles ve bir an önce sagligina kavusman icin

iyiki seni tanidim, iyiki tanistik, iyiki varsin ve iyiki variz

Rabbim bizi ayirmasin ve Rabbim hayirli olan ve sana yariyacak her ne varsa hep ve daima versin

cünkü sen cok iyi, cok datli, cok sempatik ve bir o kadarda cok samimisin canim canim cankim

bak cabuk iyiles ve neredeyse hergün dinledigimiz oyun havalarini dinleyelim beraber ve

go go go go go diyelim wave

seni yücelerin en yücesine, güclülerin en güclüsüne, hakikilerin en hakikisine Yaradanima Allah´a emanet ediyorum

emin yerdesin ve eminsin, yüregimdesin ve kalbimden ve dudagimdan cikan dualardasin

sevgi ve saygi ile kal

iyigeceler canim biricik datli cankim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla