Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2010, 06:01 PM   #52 (permalink)
esen27
Teğmen

esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough
Standart Cevap: Lütfen Yardım Edin!

Alıntı:
ribky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Gecemavisi,
Seni biraz anladığımı zannediyorum. Kazıklanacağım insanları hayatıma mıknatıs gibi çekmekte doğal bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Sen otuz yıldır bu mücadeleyi veriyorsun, ben kırk küsür yıl oldu tırmalıyorum nafile. Hoş artık uğraşmıyorum ya... Bu bana ders olsun diyorum her seferinde ama bir sonraki gelen başka sebeplerle ve başka kişi oluyor ve çoğunlukla malum() sonuçla bitiyor.
Ben vejetaryen beslenmiyorum (mecburiyetten) ama et sevmem. Olanaklarım ölçüsünde sebzeyle beslenmeye çalışırım ve çok da severim. Acaba bu beslenme tercihimizden dolayı etoburlar tarafından av olarak algılanmamıza neden olacak bir feromon salgılıyor olabilir miyiz?
Keşke sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip olsaydım. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Yapabileceğim tavsiyelerin hiçbir işe yaramayacağına emin olabilirsin : )
arkadaşlar neden bu kadar karamsar ve umutsuzsunuz işte sorun bu zaten
herşeye olumsuz bakıyorsunuz
gece mavisinede yazdım
çevrenize zaten o kişileri çeken sizlersiniz.hayata nasıl bakarsanız hayatta size öyle bakar
siz negetif yüklüyken sizin karşınıza pozitif biri çıkmaz bin yılda geçse bu kesin böyledir.yaşadıklarınız düşündüklerinizdir. aksini kimse idda edemez

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla