Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2010, 06:16 PM   #258 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba sevgili günlük
biliyorum son günlerde seni biraz ihmal etmeye başladım..ama biliyosunki işim başımdan aşkın ama yazmadan yapamam çünkü günlüğümü hergün ziyaret eden ve benden haberler bekleyen dünyalar tatlısı arkadaşlarım var

bugün eft üzerine biraz netten araştırma yaptım ve bugün uygulamaya çalıştım..gülenyüz gül sağolsun o anlatmasaydı nedir ne değildir pek ilgilenmiyordum...eft diyince aklıma gelen tek şey banka havalesiydi
bugün eft yi ufak bir sorunum için deneyim dedim daha büyük olanlardan başlamadım çünkü kaynağına inmem zaman alıcaktı.. şimdi kendimi hakikaten daha relax olmuş bir durumda buldum...duygunun tamamen gidip gitmediğinden emin değilim ama büyük bir hafifleme olduğu gerçek...yaptıkça daha da pekişir ve alışırım tabi bu ilk denemem

bugün tartıya çıktım bir de ne göreyim...kilom artmış olarak buldum kendimi....74 çıktı...ama ayna ise tam aksini söylüyor...sonradan şunu hatırladım...kasların yağlardan daha ağır olduklarını....daha az yer kaplamalarına ve daha düzgün görünmelerine rağmen yağdan daha ağırlar...bu yüzden belki nisan başına koyduğum 70 kg hedefinden vazgeçsem belki daha iyi olacak..çünkü göremeyebilirim...sanırım yine bünyeme kas eklendi....bunu düşünmek işime yaradı...hedefimin türünü değiştirebilirim..illa bunu ölçmem gerekiyorsa kilogram olarak değil de giysi bedeni numarasıyla ölçebilirim...veya gardrobumda duran ama içine giremediğim kıyafetlere girmeye başladığımı görerek....evet ölçü olarak bunları koymalıyım kesinlikle....
spor sonrası giyinirken ayna karşısına geçip kendimi inceledim...kollarımın üst kısmını ve bacaklarımın üst kısımlarını elimle yokladım...daha sert ve daha pürüzsüzlerdi vucut losyonu kullanmamama rağmen sanki losyon sürülmüş gibi bir durum vardı cildimde....sanırım suyun ve sporun bir başka etkisi olsa gerek

eskiden dünyaca ünlü pahalı kozmetik markaların sıkılaştırıcı ve selülit giderici vesaire vesaire losyonlarına dünyanın parasını yatırıyordum...aylarca hergün aksatmadan kullanıyordum ve yaptıkları sıkılık hissi en fazla" sanki eski halimin üzerine naylon çorap giymişim" de naylonun basıncının ve sıkmasının etkisiyle geçici olarak yarattığı sıkılıktan öteye geçememişti....oysaki sporun verdiği sıkılık bambaşka ve kozmetik ürünlerin sıkılaştırıcı etkisiyle karşılaştırılamaz bile...herşeyi doğal yönden çözmek en iyisiymiş buna karar verdim....hem üstelik neden boşuna cildimin gözeneklerini losyonlarla tıkayım ki...bol su içmek de sanki cildime krem sürülmüş etkisi yaptı...hem daha ucuz hem daha zararsız

bugün herzaman yaptığım zararlı bir alışkanlığın etkisini somut birşekilde gördüm...sürekli saçlarımı çok sıkarak toplardım bütün gün öyle otururdum...çok fena saç dökülmem vardı ve bunu o kadar da takmazdım..ta ki bugün aynaya baktığımda başımın tepesine vuran ışığın küçük bir bozuk para büyüklüğünde saçımda dökülerek açılma olduğunu gösterene kadar...bugünden sonra saçlarımı sıkıca toplayıp eziyet etmeme kararı aldım ve saldım bırakıyorum..çok mecbur kalırsam evişi yaparken bandana takıyorum en fazla...hayır üzülmedim ama gördüğüm iyi oldu..böylece bir yanlışımı öğrenmiş oldum...nasıl olsa kökü bende yine çıkarlar bir süre sonra...

Çok teşekkürler düşüncelerin için
Su ve sporla cildin kremlerden çok daha etkili olduğu kesin bende görüyorum daha şimdiden etkileri çok iyi. Yakında sımsıkı vücutlara sahip oluruz kesin birde elma cildi güzelleştiriyormuş ben sevmiyorum ama yiyorum arada üstünede kırık kırak yiyorum oldu bitti asit gitti oluyor
Şimdi işten çıkıyorum abimlere yemeğe gidicez yeğenlerimle oynayacağım
Görüşürüz.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla