Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2010, 12:10 AM   #14 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Telekült Kardeşliği

Arkadaşlar benzer çalışmalar zaten yapılıyor ama bu biraz farklı. Telekült kardeşliğinin mantığı herkesin aynı anda aynı dilekte bulunması (bir hafta boyunca hergün hepimiz aynı anda başlıyacağız örneğin ben "ben uçak alayım" derken herkes "turhan uçak alsın" diyecek) Katılacak olan herkes dileğini bildirecek. Her hafta o hafta kimin dileği için çalışılacaksa o dileğe göre bir metin hazırlanacak (bende kitabı var ben hazırlarım) herkes hergün aynı saatte o metni okuyacak. dileklerinin tüm siteye ifşa edilmesini istemeyenler olabilir. Özelime yazarlarsa sadece çalışma grubundakilerle paylaşılır.
Grubu 5-10 kişi ile sınırlayalım. (O kadar katılan buldukta sınırlaması kaldı sanki). birinci grup bitince talep durumuna göre tekrar bir grup yapılabilir.

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla