Ynt: Mustang'in Rüzgarı Dün çok yoğun yaşanmış bir gündü.Canımın ii sakindi ben bu sene umuyorumki hayatını kendine yakşır bir biçimde şekillendirecek.Hayata küsüp kabuğuna çekilme dönemini bitirdi kabuğu kırp içinden çıktı .Bu siteye ve telkinlere borçlu.Benim ulaşma çabalarım artık sonuç veriyor .Artık kendine ulaşmak için kendi kendine yöntemler deniyor .Bazen çok hırçınlaşa biliyor oda birileri bir canlıya veya herhangi bir şeye zarar verdiği zaman tırnaklarını çıkarmakta geri durmuyor .Benim ektiğim tohumların yeşermeye başlamasını görmek beni mutlu ediyor.Ben çocuklarıma hayata herşeye saygılı olmaları gerektiğini öğretim .Büyük küçük ,canlı cansızherşeye saygı duyarlar.Öncelikle ben örnek olmaya çalıştım sonra onlar beni aştılar onlarla nekadar gurur duysam azdır.
Dün sınavdan sonra babamın babalar gününü kutladık .Ona hediye almadım en çok sevdiği şeyi yaptım .Babam bütün sevdikleri ile büyük bir masada oturup yemek yemeği sever bende mantı yaptım kardeşim pasta almış bütün aile bir arada yemek yiyip sohbet ettik .Babamın keyfine diyecek yoktu.Bizleri sevdiği gözlerinden okunuyordu .Bende ve kardeşlerimde olan sevginin bize babamızdan geçtiğini birkez daha anlamış bulunuyorum.Canım babam iyiki varAllahtan onun için hayırlı ömür diliyorum.
Dün eşimin babalar gününü biraz geçte olsa kutladık .Biraz bozulmuş ama çocuklarla ilgilenmediği gibi beklemeye gelince herkesten önce koşuyor.Herhangi bir konuda birşey sorduklarında kocaman oldunuz kendi işnizi kendiniz halledin diyip başından sava biliyor.Ben tabiki arada sokuşturup aralarını toplamaya çalışıyorum ama kumaş belli sen ne yaparsan yap ben buyum diyor.Hayatı boyunca her işini kendi yapmış hiç kimseden yardım görmemişliğin acısını sanki çocuklardan çıkarıyor.Buda onların arasına aşılmaz mesafeler koyuyor.Her ne yaşarsak yaşayalım yakınlarımızla aramızdaki mesafeleri aşılmaz boyutlara getirmeyelim.
Dün tam yatmak üzereydim maç bitmiş bizim evin önü curcuna uyumak ne mümkün .Büyük bir coşku seli yaşadık dileim ülkemiz daha başka konulardada başarılar kazanır da coşkumuz daim olur .Herkesin böyle bir morale ihtiyacı vardı.
Berkant umarım benim babam için hissetiğim güzel duyguları sende çocuklarına yaşatırsınve onlardanda karşılık bulursun duygularımız bumerang gibidir ne verirsek döner dolaşır bizi bulur.Hayat hepimize iyilikler getirsin huzurlu mutluluklar verin. |