yorum için tesekkürler :) farkettimde bu anlattıklarımı yasayalı 1 yıl olmak üzere.. aradan gecen bunca zaman sonunda yine anlatacaklarım var :)
gecen yıl bu zamanlar secret kitabı ve bu site ile tanısmıstım, gercekten mutsuz ve umutsuz oldugum zamanlardı, bir arkadasımın kitabı bana önermesi ve arastırma yaparken bu sitenin karsıma cıkması, o günlerde buradaki telkinler,şifalı taşlar ve meditasyonlada cekim yasası na katkıda bulunmaya calısıyordum irili ufaklı bircok seyde bu yasayı denedim, istediklerimin hepsi oldumu? elbette hayır cunku farkettimki istek ne kdr büyürse endişe de o denli arttıgı için beynimdeki blokajlar beni dileklerimden fersah fersah uzaga itiyordu,zamanla unuttum, önce telkinleri, sonra secretı son olarakda uguruna cok inandıgım taslarımı bir köşeye attım.. şimdi yine zor zamanlar yasıyorum... ama kesinlikle bildigim bişey var arkadaslar o da bu dediklerimi bırakmadan önce, yani telkinler ve cekim yasası hayatımdayken yaklasık 6 ay boyunca muhtesem seyler yasadım, birçok güzel sey hep arka arkaya oldu ve kesinlikle son yıllarda encok mutlu oldugum dönemlerden biriydi diyebilirim... sanırım bu bir tesadüf olamaz, hayatımla ilgili olumlu düşünmeyi bıraktıgımdan beri genel hatlarıyla olumsuz bir hayat yasamaya basladım şimdi masal gibi gecen o 6 ayı hatırlıyorum ve tekrar söylüyorum tesadüf olamaz :)
bugunden itibaren telkinlere ve olumlu düşünmeye tekrar baslıyorum, yeni yeni basarı hikayeleriyle bulusabilmek dilegiyle...