Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2010, 02:33 PM   #30 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Olabilir ama onun biraz burnunun sürtülmesi gerek bende vicdanlıyımdır hiç böyle şeyler yapamam. Aradı beni hala kızıyor birşeyler diyor bende sonra konuşuruz bugün seninle buluşmak istemiyorum dedim. :( aslında buluşmak için yanıp tutuşuyorum hiçde beceremem surat yapmayı. Ama böyle yapan kazanıyor. Ben şimdiye kadar böyle yapmadığım için beni parmağında oynatıyor. Belkide telkinler cesaret verdi ve ona görüşmeyelim diyebildim nereye kadar dayanabileceğim bakalım. Offf offff. Bunu bir keresinde o bana yapmıştı üstelik haksızdı buna rağmen bugün seninle görüşmeyelim demişti bende salak gibi arayıp neredeyse yalvarmadığım kalmıştı suçsuz olduğum halda özür dileyip nolur görüşelim seni çok özledim filan demiştim. Fazla tepeme çıkardım. Sorarım size hangi sevgili ertesi gün işinizin olduğunu bile bile sürekl, gece sabaha kadar sizi uyandırıp arar durur konuşmak ister. kendinin işi yok ya sabaha kadar uyumuyor ya sürekli sohbet etmek istiyor yada sinirlendiğinde sinirini çıkarmak için beni uyandırıp duruyor. Uyuduğumdan dolayı telefonu açmama gibi bir durumum olmadığınıda biliyor tabi, çünkü ben iğne sesinden uyanan biriyim. Duymamazlıktan gelirsem ev telefonunu bangır bangır çalıdırıyor. Annem uyanıyor bana kızıyor haklı olarak gecenin bir yarısı herkes uyuyor aranır mı? Bende başlarda 2007de sırf o anlasın diye evlerini gece birkaç kes çaldırdım ama oda utandımda çaldırdım üstelik zor durumda kalmıştım çünkü inti ha r edeceğini söylüyordu yere düşen cam sesleri geliyordu siz naparsınız evlerini arayıp ailesi uyansında şu çocuğa bir baksın demez miydiniz? Mecbur kalıp çaldırmıştım tellerini. Yoksa hayatta çaldırmam. İnsanları uyandırmam. Oda belki bu arada anlar hatasını demiştim ama nafile hala böyle kavga filan edersek ve ben teli açmazsam arıyor bazen. Askerden yeni döndü biraz değişmiştir belki dedim. Artık gündüzleri ben iş yerindeyken sürekli arayıp mani olmuyor normal arıyor hatta ben onu daha sık arıyorum bunu çözdük çok şükür. Ama ben kendi işimiz değilde eskisii gibi bankada filan çalışsam kıskançlığından yine durmadan arardı eminim. Offfffffffffffffffffffffff Aşk zor bişeyyyyy
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla