Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2010, 07:13 PM   #263 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Evet şimdi öğrendim.Ego "şimdi"yi sevmediği için anda kalmayı öğrenmem gerekiyor.
Bunu başarabildiğimde ondan uzaklaşıyorum.

Yıllardır uğraş verdiğim şey meğerse onu öldürmekmiş.Bilinçsiz olarak yapmaya çalıştığım şey,ve başaramadığımda yine öfkelendiğim şey buymuş meğerse.Şimdi bilinçli olarak deneyeceğim.
Savaşmadan barışla halletmeyi deniyorum artık zaten.

Bir de mutlu olduğum başka birşey oldu.Uzun zamandır kendimi kandırmıyorum.Küçük mutluluklarla beni avutacak,egomu daha da çok şişirecek şeylere vermedim enerjimi.En azından kendimi çok iyi hissettiğim,o en "gerçek" anlarımda egom meğerse yok oluyormuş.(Özellikle çalıştığım bir isteğim dışında ama bu biraz daha istisna sanki.)
Mesela gündelik hayatta isteyedurduğum şeyler için çekim yapayım hadi diye düşünüyordum ama bunu gerçekten istemediğimi farkediyordum.Yeni bir laptop,ruh ikizim gibi şeyler mesela..Nedense isteyemiyordum o anlarda.Maddiyat için de hala çalışamıyorumm.Çünkü bunların benim ruhumu gerçekten doyuracak şeyler olmadığının farkındayım.O yüzden anda,kendimle o ana kadar bana bahşedilmiş olan şeylerle mutlu olmaya takılmışım,buna odaklanmışım.

Henüz "olmadığımın" farkındayım.İlerisi için farklı hayallerim var.Ama şuan çok daha farklı bir amacım var.Ve tam olarak farkında bile olmadan bu amaç için uğraşıyor olmuş olduğumu görmek başlangıç için beni mutlu etti.Kendime teşekkür ediyorum ve onaylıyorum bu yüzden.

Bugüne kadar egomu yok etmekle ilgili bilinçli bir çalışma yapmamıştım ama yapmış olduğum bir çok şey buna yönelikmiş.Nelerin egomu beslediğini de daha çok farkettim.

Bu yüzden kafam biraz karıştı.Belki birkaç gün yine zihnim karışık olacak.Ama biliyorum ki bunu da başaracağım en sonunda.

Geçmiş ve gelecek yok.Yalnızca şu an var.Ve ben kendimi onaylıyorum.Herşeye rağmen kendimi seviyorum.Olduğum anda herşey bütün tam ve yeterli.

Gerçekten herşey ama herşey planlanmış gibi karşıma çıkıyor.İhtiyaç duyduğum,öğrenmek istediğim şeyler yoluma diziliyor resmen.

Önemli olan alıp kullanmak ama.

Egomun söylediği cümleler gözlerimin önünden geçiyor!(Kendimi onaylıyorum.)

Artık bu işi gerçekten daha ciddiye alarak çalışmam lazım.Şuan baktığımda rahatsız olduğum herşey yüksek egomdan kaynaklı var olan şeyler.Ve benim için "büyük ve aşılması zor" göründükleri için kendimi şuan boşlukta hissediyorum.Biraz da güçsüz.

Ama bu biranlık birşey.Birazdan bunları aşacağım "şuan"ım bu konuda da olumlu olarak var olmaya başlayacak.Ve bu yolda da bana yardımcı olacağını düşündüğüm,ya da varlığından bilinçli zihnimle haberdar dahi olmadığım şeyler karşıma çıkacak ve ben onların farkında olacağım.Şuana kadar yaşadığım gibi.

Yeni bir süreç başlıyor.Kolaylıkla atlatmayı,heranını en yüksek verimle yaşamayı seçtiğim.

Biraz düşünüp neler yapmam gerektiğini bulacağım.Okuduğum bildiğim herşeyin beynimde olumlu bir bütün oluşturması için kendime zaman tanıyorum.

Şükürler olsun.