Cevap: dolunay suratlının günlüğü yine okulda, irtibatı hiç koparmak istemdiğim bi hocayla denk geldim, "nasılsınız hocam" dedim, sonra sohbet 3 sene önceki mailleşmelerimize geldi "bak ne kadar zaman olmuş" dedi, "evet hocam olmuş bayağı" dedim. sonra adresleri unutmayıp iletişimi koparmayacağımızdan bahsettik. sevindim.
her şey iyiye gidiyor, zamamın mutlu geçmesi kısa olduğunu düşünmeme neden olsa da günlerin, yaşamayı seviyorum.
eskiden haftalarca depresyona girmeme neden olan şeyleri şimdi olağan karşılıyorum, bunda telkinlerin de etkisi olmuş olmalı.
tepkilerimi gösterebiliyorum, hakkımı arayabiliyorum.
net hedeflerim var, onlar için çabalıyorum. olmaları için çabalıyorum. önemli olanın ne olduğunu biliyorum "kaybettiğimde değil vazgeçtiğimde yenileceğimi" de biliyorum, e daha ne olsun.
sahip olduğum, yaşadığım her şey için Allah'a şükürler olsun. kafamdaki her şey için bana yol gösterdiği için şükrediyorum ona.
yabancı dilimi geliştirmeyi aklımdan geçirdiğim sırada önümden geçen japonlar için de teşekkür ediyorum ona, onlarla sohbet edebilme gücünü verdiği için de.
her şey iyiye gidiyor, hayat çok güzel, yaşamayı ve sizi seviyorum.
iyi ki varsınız, iyi ki varız ^.^ |