Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 12:32 AM   #34 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

evet kurs iyiye gitmemye başladı..istediğim derslerii alıyorum iyi enerji ve geri bildirim alıyorum..sonuna kadar çaba gösteriyorum ..frekanslarımın hepsi açık ve hayatımdan unutmak kelimesini çıkarıyorum..

arkadaşlarımla görüştüm kurs çıkışı..ama kendimi ait hissetmiyorum artık..bir daha gitmeyeceğim..sevdiğim gerçekten değer verdiğim insanlarla görüşsem dahadoğru olur..onlarla vakit geçireceğime keşke annemi görmeyi gitseydim..yada ders çalışsaydım..yada en sevdiğim arkadaşımla buluşsaydım..

vaktim kıymetlii ve ben bir anını boşa geçirmek istemiyorum artık..

kendimi seviyorum ve kendime önem veriyorum..
bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla