Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 11:25 AM   #5 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: benim sf öyküm

İnsan kendi kendini bu hale sokuyor. Yine kendi kendini çıkarabilir. . Telkin dinlemeye başladın mı bilmiyorum ama önümüzdeki 4 5 ayda 'pes etmeden' dinlersen, durumunun aslında o kadar ağır olmadığını görebilir, değişimi yaşayabilirsin. . Ama enn önemlisi, herşeye olumlu bakabilmen. . İçsesini susturmalısın. Eğer melankolik şarkılar dinliyorsan, hepsini sil. . Çıkar hayatından. Placebo falan dinle Kanını harekete geçiren şeyler dinle. . Seni eskide yaşatan şeylerden uzak dur. Çünkü hayat 'şimdi'de gidiyor. Keskin cümleler kuruyorum ama ne kadar doğru yapıyorum, bilemiyorum. . Çevrendeki herşey seninle anlam kazanıyor. Eğer şizofrenik değilsen, halisülasyon gömüyorsan durumum ağır dememelisin, çünkü düşünce temellerinden kaynaklanıyor, bu halin. . Sevgiyle kal. .
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla