Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 01:59 PM   #265 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişimin farkındalığına vardığına çok sevindim..Bunlar çok büyük gelişmeler.Ayrıca saçın az dökülsede cildiye bölümüne serum vitaminler yazdırabilirsin faydası oluyor .İsmini özelden yazarım belki yasak olabilir.
Çekim yasası kısmına çok sevindim..İyi ki varsın.
saçımı üstsüte çok bilinçsiz boyamıştım ve yıprandılar baya mümkünse 1-2 ay boyamamyı düşünüyorum..bir de sürekli çok sıkı toplardım..3 gündür mü ne artık saçımı toplamıyorum...sürekli toplamak da dökermiş....canım doktora gitmek istemiyorum sırf bunun için

Alıntı:
oo SUPER yalnız hala o duyguyu hissediyorsan çalışmalısın 0 indirene kadar hiçbir yan etkisi yok..
Ablamlarda eft yaptım..Hissetme olayı diye bir yazı okudum forumda ben duyguma eft yaparken yüzümde bir his hissettim ve o bölgeye göre olumlama oluşturdum..Gerçekten eft tek çözüm olacak yani hayatımın bir parçası olacak artık yoğun bir duygu hissedersem eft yapacağım..
Senin adına çok sevindim ..Çalışırsan duyguların üzerinde sorunlarını meydana çıkacaktır..Bence eftyi hayatının bir parçası yap..Yalnız benimde eksiklerim var öğrenmem gerekir..
yatmadan önce tekrar eft yapmayı düşünüyorum canım tavsiye ettiğin için teşekkür ederim...her gece 1 konu için eft yapmayı alışkanlık haline getirebilirim

Alıntı:
OOO kuru üzümü ve fındığı çok severim tabi denerim ..Hemde severek. Teşekküler
önemli değil

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla