Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Değişimin farkındalığına vardığına çok sevindim..Bunlar çok büyük gelişmeler.Ayrıca saçın az dökülsede cildiye bölümüne serum vitaminler yazdırabilirsin faydası oluyor .İsmini özelden yazarım belki yasak olabilir.
Çekim yasası kısmına çok sevindim..İyi ki varsın. |
saçımı üstsüte çok bilinçsiz boyamıştım ve yıprandılar baya
mümkünse 1-2 ay boyamamyı düşünüyorum..bir de sürekli çok sıkı toplardım..3 gündür mü ne artık saçımı toplamıyorum...sürekli toplamak da dökermiş....canım doktora gitmek istemiyorum sırf bunun için
Alıntı:
oo SUPER yalnız hala o duyguyu hissediyorsan çalışmalısın 0 indirene kadar hiçbir yan etkisi yok..
Ablamlarda eft yaptım..Hissetme olayı diye bir yazı okudum forumda ben duyguma eft yaparken yüzümde bir his hissettim ve o bölgeye göre olumlama oluşturdum..Gerçekten eft tek çözüm olacak yani hayatımın bir parçası olacak artık yoğun bir duygu hissedersem eft yapacağım..
Senin adına çok sevindim ..Çalışırsan duyguların üzerinde sorunlarını meydana çıkacaktır..Bence eftyi hayatının bir parçası yap..Yalnız benimde eksiklerim var öğrenmem gerekir.. |
yatmadan önce tekrar eft yapmayı düşünüyorum canım tavsiye ettiğin için teşekkür ederim...her gece 1 konu için eft yapmayı alışkanlık haline getirebilirim
Alıntı:
OOO kuru üzümü ve fındığı çok severim tabi denerim ..Hemde severek. Teşekküler |
önemli değil