Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 02:02 PM   #14 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection

Alıntı:
sulara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yes Happyy benım en samımı arkadasımdada hıpotıorıd vardı.Bır suru ılac kullandı tedavı oldu ama gelısme goremedık.Daha sonra bıtkısel ılac yapan bırınden dereotu yemesı gerektıgını muthıs ıyılesecegını duyduk ve basladı..Her sabah demet demet ciğ halında dere otu yedı ve sımdı degerlerı mukemmeel ..Tavsıye ederım cok dogal ve dogaadan
bu dereotunu dün araştırdım. Bugün yazını gördüm. Teşekkürler sulara. Dere otunu uygulayıp sonuç alan birinden haberim olması benim için çok iyi. İşe yaradığını gösterir bu. Ben ilacı düzenli kullanmadım. Baktım ki değerler çıkmaya başladı düzenli kullanmayınca. Doktor da bana ömür boyu kullanacaksın dedi. Bende inatla bu işi ilaçsız halledeceğim diye düşündüm. Sonuçta bu hastalığa sebep neyse ondan oldu. Onu ortadan kaldırınca muhakkak bu düzelecektir. Nasıl yapcam şimdilik emin değilim :D Bakalım vardır herşeyin bir sebebi
Yalnız birşey soracağım. İlacı kullanmaya devam ederken mi uyguladı bu dereotunu? Değerleri normale döndüğünde ilacı ve dereotunu bıraktı mı ? Konu dağılmasın burada. Özelden yaz istersen

"esen27" ben kitabın ortalarında sayılırım. Sonu nasıl nereye bağlanıyor bilemiyorum;ama şimdilik yazarın yaşadıkları anlatılıyor. Ondaki bu yeteneğin nasıl ortaya çıktığı, nasıl bunu kullanabildiği, hastalarını iyleştirirken vücudunun ve onların vücutlarının nasıl tepki gösterdiği detaylı şekilde anlatılmış.
Öyle sanıyorum bu kitapta öyle kesin bir dille anlatılan teknik falan yok. Yazar bunun kendiliğinden gelen birşey olduğunu ve öğretilemeyeceğini düşünüyor. Sadece bu şifa enerjisini başkalarına geçirerek bunu onların da uygulayabilmesini istiyor. El verme gibi bir durum sanırım. Şimdilik böyle.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla