Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 02:08 PM   #15 (permalink)
esen27
Teğmen

esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough
Standart Cevap: Tekrar Bağlantı - The Reconnection

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu dereotunu dün araştırdım. Bugün yazını gördüm. Teşekkürler sulara. Dere otunu uygulayıp sonuç alan birinden haberim olması benim için çok iyi. İşe yaradığını gösterir bu. Ben ilacı düzenli kullanmadım. Baktım ki değerler çıkmaya başladı düzenli kullanmayınca. Doktor da bana ömür boyu kullanacaksın dedi. Bende inatla bu işi ilaçsız halledeceğim diye düşündüm. Sonuçta bu hastalığa sebep neyse ondan oldu. Onu ortadan kaldırınca muhakkak bu düzelecektir. Nasıl yapcam şimdilik emin değilim :D Bakalım vardır herşeyin bir sebebi
Yalnız birşey soracağım. İlacı kullanmaya devam ederken mi uyguladı bu dereotunu? Değerleri normale döndüğünde ilacı ve dereotunu bıraktı mı ?

"esen27" ben kitabın ortalarında sayılırım. Sonu nasıl nereye bağlanıyor bilemiyorum;ama şimdilik yazarın yaşadıkları anlatılıyor. Ondaki bu yeteneğin nasıl ortaya çıktığı, nasıl bunu kullanabildiği, hastalarını iyleştirirken vücudunun ve onların vücutlarının nasıl tepki gösterdiği detaylı şekilde anlatılmış.
Öyle sanıyorum bu kitapta öyle kesin bir dille anlatılan teknik falan yok. Yazar bunun kendiliğinden gelen birşey olduğunu ve öğretilemeyeceğini düşünüyor. Sadece bu şifa enerjisini başkalarına geçirerek bunu onların da uygulayabilmesini istiyor. El verme gibi bir durum sanırım. Şimdilik böyle.
verdiğin bilgi için teşekkür ederim.yanılmıyorsam yanında cd veriyorlar
dinledinmi

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla