14-03-2010, 02:58 PM
|
#102 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Gözünü sevdiğim çekim yasası, daha arayıp istemeden kapıma hamburger geliyor, daha ne isterim Evde yalnız oturmuş buradaki yazıları okuyordum, kapı çaldı, hamburgerciden gelmiş, adam bana bakıyor, ben ona. Oturduğumuz apartmanın numarasıyla daire numaramız aynı, bu yüzden karıştıran herkes bizim kapıya geliyor, mektupları bize atıyor, faturalar bize geliyor Çok komik yahu. Keşke evet benim diyip alsaydım hamburgeri
Yine silip atma zamanım geldi. Hayatında olmayan bir insanı kesip atmak daha kolay tabi, hem bir sürü zamanımı yedi. Artık uğraşamayacağım. Bana oğlan mı yok. Hıh.
Şimdi yazarken aklıma geldi de, bu insanın da bu süreçte öğrenmemi sağladığı bir şeyler oldu elbet, bunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacağım, uzunca bir süre oyalanmamı sağladı, aklımı meşgul etti. Evet, bir başkasını takmaktansa onu takmak daha iyidir. Şimdiyse duygularımı, düşüncelerimi, hayallerimi özgürleştiriyorum. Güzel bir duygu. Yeniden özgür hissetmek.
Geçen günlerin özeti de şöyle: Hasta oldum, öksürük,tıksırık,burun zaten koptu gitti Yarım yamalak bir ödev yetiştirdim, bunu yazar yazmaz derslere hücum edeceğim. Bir daha tekrarlanmayacak o iş. Yarın staj için beni görüşmeye bekleyen ama tanımadığım hocamla görüşmeye gideceğim, çok iyi geçmesini seçiyorum, tam istediğim zamanda, istediğim şekilde ayarlanıyor. Hmm, bir de özetlemek gerekirse, kısa bir hayal kırıklığı, çok güzel ortamlı bir arkadaş grubuna kapı açtı. Yeni bir arkadaş çevrem oldu. Başımıza gelen her şey güzel bir yere kapı açıyor. Bize de tadını çıkarmak kalıyor |
| |