Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 09:35 PM   #46 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Facebookta çok zaman geçirdiğimi farkedip;hesabımı dondurdum.Yazık zamanıma.Ayrıca başkalarının özeli beni fazla ilgilendirmemeli.Onun yerine bu siteye girip zaman harcamak daha iyi.Hiç değilse faydası var.
İngilizce kursum başladı tekrar.Hafta sonu etütlere kalamadığım için hafta da bir gün hafta içi gitmeye çalışacağım.Çünkü bu kur benim için çok önemli.Bu anlamda kendimi teşvik etmiş olmam güzel.Bir de evde daha fazla zaman ayırırsam süper olacak.
facebooku kapatmakla doğru bir karar vermişsin canım seni tebrik ederim ben de bir zamanlar orda takılıyordum ve bana zarar vermeye başladığını hissettiğim an kapattım 3 ay önce falandı sanırım...ve bir gün olsun yokluğunu aramadım...zaman kaybı ve insana hiçbirşey katmıyor...tam aksine zarar veriyor...

insan yabancı dilini geliştirdikçe kendine güveni geliyor...bu konuda ufak bir öneride bulunabilirim..yabancı filmleri ve dizileri dublajlı olarak değil de altyazılı olarak izlemek çok faydalı oluyor tavsiye ederim....ama tabi ki izlenen film ve dizilerin de sevilen ve konusu ilgi çekici şeyler olması gerekiyor..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla